Sony: Gran Turismo 5 Prologue zal zeker geen 45 euro gaan kosten

Aan het eind van dit jaar zullen we een voorproefje krijgen van Gran Turismo 5, in de vorm van een ‘Prologue’ versie van het spel. Dit is in basis een uitgeklede GT5, aangezien het gehele spel nog niet helemaal klaar is. Op internet verschenen her en der berichten dat het voorproefje ons op Blu-Ray in ieder geval zo’n 45 euro zou gaan kosten. Inmiddels is Sony Computer Entertainment Benelux met een verklaring naar buiten gekomen dat dit bericht niet op juiste feiten is gebaseerd. Er is zelfs nog helemaal geen beslissing gevallen over de prijs, aldus Sony. Er zal overigens wel betaald moeten worden voor Prologue, alleen hoeveel is dus nog niet bekend.

Gran Turismo 5: Prologue is een voorproefje op het volledige Gran Turismo 5, dat voorlopig nog in ontwikkeling is. In de game zitten al 40 bolides. De game loop op zestig frames per seconde en dat met 1080p-beeldlijnen. Eiger Nordwand, London City Track en Suzuka zijn de tracks waarop geracet kan worden. Er kan in de gebruikelijke richting en de tegenovergestelde richting gereden worden en daarnaast is het mogelijk om op de circuits andere routes te volgen.

Gran Turismo 5: Prologue komt eind dit jaar uit voor de PlayStation 3 als download en op Blu-Ray.

 1.   
  Scuderia's avatar

  Nog beter nieuws zelfs ๐Ÿ™‚ ! Kan echt niet wachten.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Assault schreef, "Nog beter nieuws zelfs ๐Ÿ™‚ ! Kan echt niet wachten."

  hoezo nog betere nieuws als die gratis is is toch beter nieuws dan dat je er voor moet betalen :S

 3.   
  Scuderia's avatar

  Ja maar dat is eenmaal niet zo, Hij zou eerst 45 kosten. Nu wordt hij goedkoper. dus wees blij. En zoiets gaan ze echt niet gratis weggeven. -_-‘

 4.   
  Menno Schellekens's avatar

  Er is zelfs nog helemaal geen beslissing gevallen over de prijs, aldus Sony. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜• Kan het dan toch hoger uitvallen?

  Ik ben benieuwd naar de prijs in ieder geval. Als je kijkt naar wat Warhawk kost (een volledige game) en hoeveel dit (een niet complete versie) gaat kosten…

 5.   
  ps3 gek's avatar

  gran turismo is vet, de graphics zijn mooi, maar ik heb nog geen 20 euro over voor slechts 3 circuits en 40 auto’s. Kom op man! In de echte game komen 1000 auto’s. Hoeveel heb je over voor duizend auto’s? ik wacht wel even.

 6.   
  Scuderia's avatar

  ps3 gek schreef, "gran turismo is vet, de graphics zijn mooi, maar ik heb nog geen 20 euro over voor slechts 3 circuits en 40 auto’s. Kom op man! In de echte game komen 1000 auto’s. Hoeveel heb je over voor duizend auto’s? ik wacht wel even."

  Zoals ik al vermelde. De Prologue heeft al meer auto’s als nfs Most wanted en Carbon bij elkaar ๐Ÿ˜‰ .

 7.   
  Bello 2185's avatar

  Assault schreef, "

  ”ps3 gek” schreef, "gran turismo is vet, de graphics zijn mooi, maar ik heb nog geen 20 euro over voor slechts 3 circuits en 40 auto’s. Kom op man! In de echte game komen 1000 auto’s. Hoeveel heb je over voor duizend auto’s? ik wacht wel even."

  Zoals ik al vermelde. De Prologue heeft al meer auto’s als nfs Most wanted en Carbon bij elkaar ๐Ÿ˜‰ ."

  Ja maar dat spel was wel af! ๐Ÿ˜‰

 8.   
  ps3 gek's avatar

  ^^^^^^Ik bedoel dat je beter een paar weken kunt wachten tot de originele game. Waarom zou je nu voor zeg maar 30 euro de prologue kopen als er een paar weken later het complete spel in de winkels ligt voor 70 euro. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

 9.   
  maarte's avatar

  @ ps3gek…..nou zo ps3gek ben je blijkbaar niet want dan had je wel geweten dat gt5 pas ergens in 2008 in de ewinkels ligt en niet over een paar weken zoals jij suggereert

 10.   
  Scuderia's avatar

  maarte schreef, "@ ps3gek…..nou zo ps3gek ben je blijkbaar niet want dan had je wel geweten dat gt5 pas ergens in 2008 in de ewinkels ligt en niet over een paar weken zoals jij suggereert"

  Indeed! En dan nog ik liever deze game, je speelt nfs prostreet toch weer met een week uit.

 11.   
  jungler's avatar

  word echt veter dan vet als da dan nog zo goedkoop is ๐Ÿ™„

  echt cool zo
  8)

 12.   
  Bello 2185's avatar

  Assault schreef, "

  ”maarte” schreef, "@ ps3gek…..nou zo ps3gek ben je blijkbaar niet want dan had je wel geweten dat gt5 pas ergens in 2008 in de ewinkels ligt en niet over een paar weken zoals jij suggereert"

  Indeed! En dan nog ik liever deze game, je speelt nfs prostreet toch weer met een week uit."

  Daar heb je een punt…… ๐Ÿ˜ณ

 13.   
  GraveDevil's avatar

  Toch ben ik het met ps3 gek eens: Je kan beter een paar maanden (ik zeg expres geen weken :P) wachten en voor dat geld het echte spel halen. Of voor het geld van de prologeu Overlord, MoH:A, Bioshock of wat dan ook kopen (al ben ik niet zeker of Overlord en Bioshock wel op de ps3 zijn uitgekomen :roll:, ik heb dan ook geen ps3 en hoef er ook geen 1, geef mij maar xbox360… ).

 14.   
  Scuderia's avatar

  GraveDevil schreef, "Toch ben ik het met ps3 gek eens: Je kan beter een paar maanden (ik zeg expres geen weken :P) wachten en voor dat geld het echte spel halen. Of voor het geld van de prologeu Overlord, MoH:A, Bioshock of wat dan ook kopen (al ben ik niet zeker of Overlord en Bioshock wel op de ps3 zijn uitgekomen :roll:, ik heb dan ook geen ps3 en hoef er ook geen 1, geef mij maar xbox360… )."

  Sommige mensen zullen het nooit begrijpen ๐Ÿ™„ ..