Lost Odyssey 95% af, komt in februari uit

Tijdens de Microsoft pre-Tokyo Gameshow persconferentie heeft Hironobu Sakaguchi, de maker van Final Fantasy, Blue Dragon en nu Odyssey, aangekondigd dat Lost Odyssey 95% af is en dat ‘ie in februari uitkomt in Amerika en Europa. Dat is een twee maanden na Japan en één maand na de rest van Azië.

Daarnaast speelde hij een demo voor het publiek waarbij hij verloor en vertelde dat LO niet speelbaar is op de Tokyo Gameshow. Er komt wel een groot event in november met de stem-acteurs en een heel orkest.


Als we Microsoft moeten geloven brengt Lost Odyssey ‘een ware next-generation role-playing ervaring’, maar zulke zwierige verkoopspraat hebben we natuurlijk wel vaker gehoord van uitgevers om goedgelovige gamers over de streep te trekken. Microsoft heeft op de E3 nieuwe beelden van de game getoond waar de elegante Unreal Engine 3 wederom haar pracht en praal uitstraalt.

Lost Odyssey vertelt het verhaal achter Kaim, een onsterfelijk personage dat al meer dan 1000 jaar de wereld bewoond. Kaim kent zijn verleden niet meer en de toekomst die hem te wachten staat is onzeker. Gaandeweg het verhaal komt hij personages tegen waarmee hij zijn verleden en toekomst probeert te ontraadselen.

Lost Odyssey komt in februari naar Europa.

 1.   
  Rock-in's avatar

  Vaag verhaal, je leeft 1000jaar en vervolgens vergeet je alles. 😛

 2.   
  Tommy6769's avatar

  Rock-in schreef, "Vaag verhaal, je leeft 1000jaar en vervolgens vergeet je alles. 😛 "

  meeste mensen vergeten wat ze gedaan hebben op dinsdag de 23 augustus 1989, kun je je voorstellen om iets na 1000 jaar te herinneren? (waar heb ik die sleutel gelaten 😉 )

 3.   
  GraveDevil's avatar

  De main-quest zalwel zijn om die gozer af te maken. Hoe kan dat als ie onsterfelijk is? 😆

 4.   
  Rock-in's avatar

  Tommy6769″][quote=”Rock-in schreef, "Vaag verhaal, je leeft 1000jaar en vervolgens vergeet je alles. 😛 "

  meeste mensen vergeten wat ze gedaan hebben op dinsdag de 23 augustus 1989, kun je je voorstellen om iets na 1000 jaar te herinneren? (waar heb ik die sleutel gelaten 😉 )[/quote]

  Erhm toen was ik nog niet in staat om te herinneren, was pas 7.5maand oud. 😆