Bekijk het nieuwe avontuur van Ryu in eerste trailer Ninja Gaiden 2

Zoals gisteren al onthuld werd, zal Ninja Gaiden 2 zijn langverwachte debuut maken op de Xbox 360 als de opvolger van Ninja Gaiden. Dit tweede deel zal gebruik maken van een geheel nieuwe en verbeterde game engine, die speciaal voor Microsoft en de Xbox 360 ontwikkeld is door de mensen van Team Ninja. Vandaag krijgen we hiervan al een kort voorproefje te zien in een eerste teaser.

In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  sambir's avatar

  Ziet er goed uit :D. Dit zou toch eerst een ps3 exclusive zijn…?

 2.   
  ChielB's avatar

  Het was eerst nog onduidelijk voor welk platform de game zou verschijnen. Alleen Xbox 360 leek logisch, gezien de geschiedenis van de serie, maar ook zowel Xbox 360 als de PlayStation 3 zou mogelijk zijn geweest.

  Nu dus alsnog als Xbox 360-exclusive aangekondigd….

 3.   
  Menno Schellekens's avatar

  Itagaki heeft meermaals gezegt dat hij tegen multiplatform development is. dus nu het voor de 360 is aangekondigd zou ik geen PS3 versie verwachten. 😉

 4.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  ps3? 😥 😥 😥 😥 😥 😥

 5.   
  Carmen07's avatar

  Ach, kijk maar naar de vorige delen. Eerst de X360 en dan porten ze em vast nog wel daarna naar de PS3.

 6.   
  Remmie!'s avatar

  Het is egt wreed hoe die zeis van hem zo uit het scherm popt 😀

 7.   
  Darkknight's avatar

  een xbox 360 exclusive respect te mooie game en dat zeg ik nu al want die game kwam ook alleen voor ps3 dus ni zeuren 😀