Collector’s Edition Call of Duty 4: Modern Warfare aangekondigd

Infinity Ward werkt momenteel hard aan het nieuwste avontuur uit de Call of Duty-serie, Call of Duty 4: Modern Warfare. Nadat deel 3 de PC had overgeslagen, zal deze volgende game wel gewoon voor de PC verschijnen, wat door veel fans zeer gewaardeerd wordt.

Vandaag is er ook een Collector’s Edition aangekondigd van Call of Duty 4. De PC- en Xbox 360-versie hiervan krijgen een speciaal hardcover boek, waarin onder andere concept- en artwork te vinden zal zijn. Een prijs voor deze Collector’s Edition is nog niet bekend gemaakt.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog.

De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Wil je meer weten over Call of Duty 4: Modern Warfare? Check dan onze preview!

Call of Duty 4: Modern Warfrare verschijnt op 5 november voor de PC, PS3, Xbox 360.

 1.   
  Scuderia's avatar

  Stoer!

 2.   
  Hardcore-Holland's avatar

  koop zo collector ding toch niet je kijkt 1 of 2 keer door dan flikker je in de kast
  en call of duty 4 word gruwelijk waarom nog zo boekje er bij

 3.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Cool .! 8)

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  geef mij maar alleen die game zonder extra kosten 😀

 5.   
  PaNNa's avatar

  Die Collector hoef ik niet , alleen de game.
  Daar draait het om , denk ik :).

 6.   
  TheDude's avatar

  Leuk voor de…ehh…collector’s. 🙂

 7.   
  N360Gamer's avatar

  Voor alleen zo”n boekje betaal ik geen 10 euries meer. Hopelijk doen ze er wel wat meer in de edition, dan wordt het misschien nog interessant 😉