Stranglehold demo nu op de PlayStation Store

De demo van Stranglehold is vanaf vandaag te downloaden op de PlayStation Store. De game ligt aanstaande vrijdag voor de Xbox 360 in de winkelrekken; de PlayStation 3 en PC gamers moeten nog een weekje langer wachten.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Payne, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 14 september voor de Xbox 360 verschijnen en een week later op 21 september voor de PC en PlayStation 3.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ff downloaden maar 8)

  *update*

  Demo staat niet op de PS store ๐Ÿ˜ก

 2.   
  Paolo's avatar

  Checking.

 3.   
  Chielh's avatar

  heb m vorige week al gespeeld.. downen via amerikaans account.. de grafics mogen er wel wezen (we hebben inmiddels beter gezien) maar dat je echt alles, maar dan ook alles aan gort kan knallen is vet en dan nog de soepele gameplay.. Dit is gewoon echt leuk om te doen.. zeker een aanrader

 4.   
  XGT_Spider's avatar

  Us Store

  Soepel gameplay kom op.
  Die besturing is vet iritant het is lastig mikken

 5.   
  Cirdan's avatar

  oow, op de us store..tja, ik heb een acount die geregistreed is in Europa dus ik heb geen andere kans

 6.   
  FableFreak's avatar

  lijtk me cht een vette game 8)

 7.   
  Chielh's avatar

  XGT_Spider schreef, "Us Store

  Soepel gameplay kom op.
  Die besturing is vet iritant het is lastig mikken"

  tja, misschien kwestie van smaak en gewenning.. was er vrij snel aan gewend.. Maar het is wel leuk om alles aan gort te blazen of niet dan? ๐Ÿ˜†

 8.   
  XGT_Spider's avatar

  Chielh schreef, "

  ”XGT_Spider” schreef, "Us Store

  Soepel gameplay kom op.
  Die besturing is vet iritant het is lastig mikken"

  tja, misschien kwestie van smaak en gewenning.. was er vrij snel aan gewend.. Maar het is wel leuk om alles aan gort te blazen of niet dan? ๐Ÿ˜† "

  Ik vind de game zelf ook wel goed vooral tequala time.

  Dit is de eerste demo die ik heb gespeeld waar je gewoon 10 min aan het spelen ben.
  Tigerwoods is ook wel leuk