PlayStation 2 bijna twee miljoen keer verkocht in Benelux

De PlayStation 2 ligt al zeven jaren in de winkels en is tot op heden elk jaar de best verkopende console geweest. Mede door de zachte prijs van vandaag verkoopt de console nog steeds als een tiet. Sony zegt binnenkort in de Benelux de twee miljoenste PlayStation 2 te verkopen, wat wederom een record is. Met deze twee miljoen komt het wereldwijde aantal ruim boven de 115.000.000.

Sony verklaarde tevens vandaag op een presentatie in Amsterdam dat de PlayStation 2 een meer familiegerichte console zal gaan worden. Sony blijft de PlayStation 2 dus voorlopig ondersteunen en lijkt de concurrentie aan te willen gaan met de Nintendo Wii als het om de portemonnees van de mainstream consument gaat. Bij familiegerichte games moet je denken aan SingStar, Buzz! en Eye-Toy titels.

 1.   
  blackhawk1's avatar

  ok vet

 2.   
  MauriceV's avatar

  Zeker goed nieuws voor mij vooral dat laatste want ik las ergens dat er een bijna precies hetzelfde als de wii ook voor de ps2 komt een soort van nun-chuk en dat andere dingetje maar ja zoals ik al zij GOED NIEUWS

 3.   
  FableFreak's avatar

  ok. lekker belangrijk zeg ๐Ÿ˜• (bijna) niemand gaat zown oud ding nu toch neit meer kopen maarja wat heb ik daarover te zeggen ๐Ÿ˜• leuk voor sony dat ie 2 miljoen keer verkocht is in benelux nou koop een taart en ga het vieren ๐Ÿ™„

 4.   
  Lasso's avatar

  Domme reactie hierboven. De PlayStation 2 is momenteel de best verkochte console en dat zal niet zonder reden zijn. De console voldoet dus in een bepaalde behoefte.

  En wat sta je voor Nederlands?

 5.   
  Ika Q's avatar

  Oud ding ? lol, er worden teminste nog games uitgebracht. Laat staan dat ik meer op me ps2 speel dan op me 360.

 6.   
  Broodbeleg's avatar

  PS2 al 7 jaar oud? Zo, lijkt korter.

 7.   
  Uchiha linkz's avatar

  Broodbeleg schreef, "PS2 al 7 jaar oud? Zo, lijkt korter."

  idd lijkt wel gistere nog toen ik hem voor het eerst speelde ๐Ÿ˜€

 8.   
  Rock-in's avatar

  2miljoen, huh lijkt het maar zow of is dat nu weinig. Ben erg benieuwd wat ze allemaal op de markt gaan brengen aan familie spellen. Hun beurt om te laten zien hoe creatief zijn op dat gebied. ๐Ÿ™‚

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  idd het is nog steeds een goed app

 10.   
  Lasso's avatar

  Rock-in schreef, "2miljoen, huh lijkt het maar zow of is dat nu weinig. Ben erg benieuwd wat ze allemaal op de markt gaan brengen aan familie spellen. Hun beurt om te laten zien hoe creatief zijn op dat gebied. ๐Ÿ™‚ "

  Dat is gigantisch. Sony zei dat PS2 bezitters gemiddeld 11 games kopen. 2 000 * 11 = 22 000 000 games. Is dat al meer? ๐Ÿ˜› In de Benelux alleen al.

 11.   
  Baklap's avatar

  Verkopen als een tiet, is dat iets nieuws? Misschien mis ik even iets, als puberzijnde.