Ook Gran Turismo 5: Prologue gelinkt aan PS3 accounts

Gran Turismo 5: Prologue zal, net als de download-versie van WarHawk, gelinkt worden aan één account op de PlayStation 3. Dit houdt in dat iemand op een andere account op dezelfde PlayStation 3 de game niet kan spelen. Reden hiervoor is dat Sony bang is dat accounts gedeeld worden, inclusief de gedownloade games.

De Blu-Ray versie van Gran Turismo 5: Prologue, die overigens wel op verschillende accounts te bespelen is, zal rond de 45€ gaan kosten. Een PlayStation Network prijs is nog niet bekend.

Gran Turismo 5: Prologue is een betaald voorproefje op het volledige Gran Turismo 5, dat voorlopig nog in ontwikkeling is. In de game zitten al 40 bolides. De game loop op zestig frames per seconde en dat met 1080p-beeldlijnen.

Eiger Nordwand, London City Track en Suzuka zijn de tracks waarop geracet kan worden. Er kan in de gebruikelijke richting en de tegenovergestelde richting gereden worden en daarnaast is het mogelijk om op de circuits andere routes te volgen.

Gran Turismo 5: Prologue komt eind dit jaar uit voor de PlayStation 3 als download en op Blu-Ray.

 1.   
  Scuderia's avatar

  Heb ik het geld wel voor over. Maar moet ik wel een ps3 hebben 🙁 !

 2.   
  Bello 2185's avatar

  WTF! je gaat ook echt eerst een klein stukje van een spel in ontwikkeling uitgeven en daar dan nog 45€ voor vragen 😕

 3.   
  FableFreak's avatar

  ja dat slaat echt nergens op 😮

 4.   
  Scuderia's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "WTF! je gaat ook echt eerst een klein stukje van een spel in ontwikkeling uitgeven en daar dan nog 45€ voor vragen 😕 "

  Gast alleen dat kleine stukje heeft al meer inhoud en wagen dan heel need for speeld pro streetdus ik heb liever dit dan dat zwaar domme onrealistic Nfs Pro street 😕 .