Link’s Crossbow Training samen met de Wii Zapper

Nieuwe soorten controllers, dansmatten en zelfs plastic gitaartjes: extra hardware die niet bij de console zit is vaak leuk maar niet zo succesvol. Nintendo probeert het nog eens met de Wii Zapper maar met een iets andere aanpak: een plastic huls waar je je Wiimote en Nunchuk in kan leggen om een geweer na te bootsen met een game erbij voor een lage prijs. Nu weten we ook wat de game bij de Zapper wordt: Link’s Crossbow Training.

In Link’s Crossbow Training sta je weer in Link zijn schoenen en hebt dit keer de beschikking over een kruisboog waarmee je op verschillende doelen mag schieten. Eerst zijn het nog houten ‘targets’ maar later mag je ook op bewegende vijanden schieten. Volgens mensen die het spel in actie hebben gezien draait het op een gemodificeerde versie van de Twilight Princess engine.

De Wii Zapper komt samen met Link’s Crossbow Training op 19 november in de schappen te liggen voor $19.99. Dollar ja, want dat is voor de VS. De release datum voor hier is nog niet aangekondigd.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  geinig 8) Ging de Zapper sowieso al halen en chill dat ze dan zo’n spel erbij dauw 😆

 2.   
  FableFreak's avatar

  lolz

 3.   
  Uchiha linkz's avatar

  yeah zelda owns 😀