Bekijk meer over het verhaal en het spelen als zombie in trailer Left 4 Dead

Eind vorig jaar kwam er al het bericht dat de makers van Counter-Strike zich gingen richten op een nieuwe co-op game, Left 4 Dead. Ondertussen hebben we al wat meer bewegende beelden kunnen zien, waarmee duidelijk is geworden dat Left 4 Dead zich als een heuse survival horror co-op game zal manifesteren.

Vandaag krijgen we weer verse actie voorgeschoteld in een uitgebreide trailer, waarin meer verteld wordt over het verhaal, het zelf spelen als een zombie en de toekomst van community-created levels.

Left 4 Dead wordt een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coรถperatieve gameplay centraal zullen staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Left 4 Dead zal in de loop van 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  michelvosje's avatar

  Lijkt me in het begin wel leuk (Net als Bioshock), maar daarna blijft het alleen maar het zelfde…

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik haat echt die nieuwe Zombies geef mij maar de hersenloze zombies maar terug. Deze zijn gewoon hyper ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  Ika Q's avatar

  Rennende zombies zijn juist leuk. Als ze allemaal langzaam lopen, zou je zo langzaam 1 voor 1 neer knallen. En dat kan behoorlijk eentonig worden.

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  idd ik hoop dat ze game lang mee gaat ๐Ÿ˜† want ik wil hem wel graag spelen ๐Ÿ˜€

  ika Q haha funny avatar ๐Ÿ˜€

 5.   
  TheDude's avatar

  Volgens mij kan je nu dus zelf als zombie spelen, dus wel zo prettig als je een beetje kunt lopen/rennen. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  FableFreak's avatar

  vet! dit lijkt volgens mij op css zombie mod, en ik ben gek op die mod ๐Ÿ˜€ ik ga wel eerst de reviews afwachten want je weet het nooit met nieuwe games, maar zoals het er nu uitziet ga ik hem echt wel halen 8)

 7.   
  Remmie!'s avatar

  dit is egt verschrikkelijk vet ๐Ÿ˜€ Jammer dat er geen zombie gameplay tussen zit.

 8.   
  N360Gamer's avatar

  michelvosje schreef, "Lijkt me in het begin wel leuk (Net als Bioshock), maar daarna blijft het alleen maar het zelfde…"

  Wat is dat nou weer voor domme opmerking, hoezo zou bioshock saai worden na een tijdje?? Waarschijnlijk heb bioshock zelf niet eens, en het lijkt me sterk dat jij deze game ook wel eens ooit hebt gespeeld, aangezien hij nog niet uit is. Je kan geen games beoordelen als je ze zelf niet eens hebt gespeeld, laat staan dat je dan kan weten of ze saai worden na een tijdje. Ik vind het dan ook niet zo raar dat jij ‘n00b’ onder je profiel hebt staan, als ik zo naar je posts kijk ๐Ÿ™„

 9.   
  JonsoN's avatar

  bioshock is Egt niet eentonig, , bioshock is ubervet, en zeker een van de beste games die dit jaar is uitgekomen,. en de games van tegenwoordig zijn helemaal niet meer eentonig, dus idd slaat nergens op dat verhaaltje