Boodschapjes doen in reclametrailer TimeShift

In een nieuw reclamefilmpje worden de mogelijkheden van TimeShift op originele wijze gedemonsteerd. Wat als je rusitg boodschappen aan het doen bent en de winkel wordt ineens overvallen door gewapende criminelen? Door de tijd naar je eigen hand te zetten ben je de aanvallers zo de baas, handig!

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer รฉรฉn. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

TimeShift zal rond 30 oktober verschijnen voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie volgt in december.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Waren alle reclames maar zo:P dan was er tenminste nog iets boeiends op TV:P:P

  2.   
    FableFreak's avatar

    spel lijkt me niks maar het ziet er wel leuk uit zeg

  3.   
    denjaap's avatar

    zal een kut spal worden maar kgeef toe, leuke trailer

  4.   
    Chielh's avatar

    vet gedaan… Wordt geen kutspel.. gezien dat ze met de game weer overnieuw zijn begonnen etc… dus ben toch wel erg benieuwd

  5.   
    LXZ-76's avatar

    ps3 gek schreef, "Waren alle reclames maar zo:P dan was er tenminste nog iets boeiends op TV:P:P"

    ja idd helemaal mee eens, zou ook wel een goeie film kunne worden ๐Ÿ˜›

  6.   
    ikbenrick's avatar

    Is ’t een FPS ?

  7.   
    bubelss's avatar

    brute trailer opzich lijkt het me wel een leuke game ๐Ÿ˜›

  8.   
    Ika Q's avatar

    Ik heb de demo gespeeld op me X-doos 360, en het was leuk om te spelen. En het word zeker geen kutspel. ๐Ÿ˜†

  9.   
    Warboy's avatar

    misschien wel een leuke thema voor een film ofzo:P ๐Ÿ˜€