PS3-versie Alone in the Dark loopt vertraging op

Alone in the Dark: Near Death Investigation is alweer het vijfde deel van de serie en zal ons wederom de stuipen op het lijf jagen. Het leek er even op dat alle platforms aan het eind van het fiscale jaar voorzien werden van een duister exemplaar, maar Atari heeft vandaag bevestigd dat Alone in the Dark niet tegelijk op de PC, PS3 en Xbox 360 gaat verschijnen. De PC- en Xbox 360-versie moeten nog voor maart 2008 verschijnen, maar de PlayStation 3-versie zal later op een nog niet aangekondigde datum verschijnen. Een reden voor dit uitstel werd niet gegeven.

In het nieuwe deel speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten. In Alone in the Dark: Near Death Investigation zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal aan het eind van Atari’s fiscale jaar in 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360. De game verschijnt op een nog niet aangegeven datum later voor de PlayStation 3.

 1.   
  Tripwire's avatar

  goh het zal ns niet zo zijn dat de ps3 versie van een game vertraging oploopt ๐Ÿ‘ฟ

 2.   
  FlameZ's avatar

  Denk wel dat het een mooie game zal worden.

 3.   
  denjaap's avatar

  terenwoordig hebben de ps3 games enkel vertraging maarja mijn zorg niet enkel wel erg voor de ps3 owners…

 4.   
  FableFreak's avatar

  gelukkig nie voor pc

 5.   
  Design's avatar

  FableFreak schreef, "gelukkig nie voor pc
  "

  *Nog niet. Je weet nooit. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  The_Destroyer's avatar

  ik heb geeneens een ps3 dus ik wacht er echt niet op ๐Ÿ™„