Mercenaries 2: World in Flames inderdaad verschoven naar 2008

Gisteren het gerucht, vandaag helaas de bevestiging. Electronic Arts heeft tegenover TotalVideoGames bevestigd dat Mercenaries 2: World in Flames zijn release in 2007 inderdaad zal missen. In plaats daarvan staat nu de releasedatum ‘2008’ genoteerd. Of we het dan over het begin, het midden of pas de laatste maanden van volgend jaar hebben, is niet bekend. Verwacht dus een kleine radiostilte omtrent deze game de komende maanden, die in 2008 vermoedelijk wel weer uit zal doven. Van een uitgever als EA kun je immers wel een knallend marketingoffensief verwachten.

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land zal veranderen in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het, of knal het eens flink overhoop!

Check ook onze knallende preview!

Mercenaries 2: World in Flames wordt ‘ergens’ 2008 uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360 en PC.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Lekker dan. 😮

 2.   
  PielePalle's avatar

  Jammer, keek erg naar deze game uit hij leek me erg vet 😡

 3.   
  FableFreak's avatar

  het lijkt me een raar spel, je kan met 1 raketje een huis opblazen maar als je met een auto van een berg af valt is er niks aan de hand 😕

 4.   
  Tommy6769's avatar

  FableFreak schreef, "het lijkt me een raar spel, je kan met 1 raketje een huis opblazen maar als je met een auto van een berg af valt is er niks aan de hand 😕 "

  het is ook niet bedoeld als arma (realistisch dus) maar als een gamepje die je speelt voor de lol… 😉

 5.   
  blackhawk1's avatar

  FableFreak schreef, "het lijkt me een raar spel, je kan met 1 raketje een huis opblazen maar als je met een auto van een berg af valt is er niks aan de hand 😕 "

  haah hoe jij dat overbrengt hah

 6.   
  denjaap's avatar

  om zelfmoord te plegen..