Mercenaries 2: World in Flames mogelijk uitgesteld tot 2008

Pandemic Studios is alweer enige tijd bezig met Mercenaries 2: World in Flames. Deze actievolle, free-roaming game lijkt ondertussen al op een grote groep fans te kunnen rekenen en het wachten is dan ook op de release. Helaas is vandaag het gerucht opgedoken dat de nieuwe Mercenaires-game mogelijk verschoven wordt naar april 2008, zo meldt de website van de Amerikaanse retailer GameStop.

Het wachten is op een officiรซle aankondiging van Pandemic of Mercenaries 2: World in Flames daadwerkelijk een nieuwe, uitgestelde releasedatum zal krijgen

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve, open-world actiegame, waarbij je als speler in een door de oorlog verscheurde wereld terecht komt. Een tiran met een grote honger naar macht is onrust aan het zaaien in Venezuela en heeft zijn pijlen gericht op de olievoorraad in dat land. Dit leidt tot een invasie die het land zal veranderen in een ongekend strijdveld. De game voorziet je van de meest geavanceerde en tevens meest gevaarlijke technologie, van blitse sportauto’s tot satelliet-gestuurde mini-nukes. Tanks, APC’s, boten, luxe voortuigen: noem het en je kunt het krijgen in de game. En heb je er geen geld voor? Dan zijn er altijd nog wat andere manier om je spullen te ‘krijgen’. Hierbij zal het vooral draaien om de regel: als je iets ziet: koop het, steel het, of knal het eens flink overhoop!

Check ook onze knallende preview!

Mercenaries 2: World in Flames wordt wellicht pas in 2008 uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360 en PC.

 1.   
  SuperNova's avatar

  Neuh! ='(

 2.   
  Rhemme's avatar

  EA? Iets uitstellen? Yeah right ๐Ÿ˜›

 3.   
  Tommy6769's avatar

  dat zou erg jammer zijn ๐Ÿ˜ฎ

 4.   
  Design's avatar

  Het lijkt wel of de laatste tijd niet veel games hun deadline nog halen…

 5.   
  denjaap's avatar

  ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ neeh !!!

 6.   
  Cirdan's avatar

  april 2008? damn, dat is bijna over een jaar ๐Ÿ™„

 7.   
  sparten117's avatar

  Nein dat kan niet dat kan niet ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ฅ