Releasedatum Stranglehold enkele weken uitgesteld

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en PC die draait op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder werd er al een demo op Xbox Live geplaatst en de eerste reacties waren bijzonder positief. Velen keken dan ook uit naar 7 september, maar helaas is de releasedatum iets verder opgeschoten. De Xbox 360-versie van de game staat nu gepland voor 14 september, terwijl een week later op 21 september de PC- en PS3-versie worden uitgebracht. Midway heeft ons overigens verzekerd dat de game de gouden status reeds heeft bereikt.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Payne, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 14 september voor de Xbox 360 verschijnen en een week later op 21 september voor de PC en PlayStation 3.

 1.   
  NL Godfather's avatar

  kut ๐Ÿ˜•

 2.   
  Menno Schellekens's avatar

  NL Godfather schreef, "kut ๐Ÿ˜• "

  jammer, ik keek hier best naar uit ๐Ÿ˜† achja, het zal wel iets dringends zijn en we weten allemaal: liever een week later een goede game dan een niet-optimale versie voor eeuwig
  ๐Ÿ˜ก

 3.   
  touchdown's avatar

  EXP.menno schreef, "

  ”NL Godfather” schreef, "kut ๐Ÿ˜• "

  jammer, ik keek hier best naar uit ๐Ÿ˜† achja, het zal wel iets dringends zijn en we weten allemaal: liever een week later een goede game dan een niet-optimale versie voor eeuwig
  ๐Ÿ˜ก "

  idd en 14 september duurt niet meer lang als je een beetje geduld hebt BTW ik ga misschien deze game halen want de demo vond ik er vet 8)

 4.   
  FableFreak's avatar

  godverdomme

 5.   
  claafie's avatar

  Hmm.. Hoe komt het toch dat ik dit al had verwacht ๐Ÿ˜›