Rockstar’s Table Tennis vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Wii

Na de aankondiging dat Rockstar’s Table Tennis ook naar de Nintendo Wii zal komen, inmiddels weer een anderhalve maand geleden, is nu de releasedatum ook bekend gemaakt. Table Tennis ligt namelijk vanaf 26 oktober in de Wii-sectie van jouw plaatselijke gamesboer. Overigens zal Table Tennis, net zoals op de Xbox 360, niet voor de volle mep over de toonbank gaan, maar voor slechts veertig euro’s.


Rockstar wilde na het ontwikkelen van diverse games eens een heel andere kant op. De uitdaging werd gevonden in het ontwikkelen van een game waarbij tafeltennis zo realistisch mogelijk werd uitgewerkt.

Dat betekent dat de sporters zeer realistisch ogen en bewegen. Elke speler heeft bovendien een sterk punt en een handicap. Table Tennis is voornamelijk een multiplayer game gebleken. De Wii-versie zal uiteraard, op verzoek van vele fans, gebruik gaan maken van de motion sensing.

De Rockstar Games Presents Table Tennis voor de Wii verschijnt op 26 oktober. De Xbox 360-versie kwam vorig jaar al uit.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Dit lijkt me echt vet met de wii remote 8)

  2.   
    FableFreak's avatar

    kan je beter echt gaan pingpongen 😮

  3.   
    Design's avatar

    FableFreak schreef, "kan je beter echt gaan pingpongen 😮 "

    Haha, inderdaad ja. 🙄

  4.   
    FlameZ's avatar

    N360Gamer schreef, "Dit lijkt me echt vet met de wii remote 8) "

    Ziet er precies wel goed uit :).

  5.   
    LXZ-76's avatar

    FableFreak schreef, "kan je beter echt gaan pingpongen 😮 "

    Dit heeft tog meer voor delen, je heb geen tegenstander nodig en geen tafel en bespaard dus ook nog eens ruimte.

  6.   
    Tom's avatar

    Hoe doen ze dat dan met de MP, waar de camera altijd achter één persoon staat. Moet de tegenspeler zich dan omdraaien? 😕
    Daarnaast zag Table Tennis er echt geweldig uit op de 360: de bewegingen, omgeving en zelfs het zweet was van een hoog grafisch niveau. Hoe erg moet dat niveau omlaag worden gekrikt voor een fatsoenlijk speelbare Wii-versie?

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow effe wachten maakt Rockstar een onschuldig spelletje 😛 Daar moet iets achter zitten of onfploft de boel als je de bal slaat of kun je kei hard op andere mensen mikken met je betje dat je het bloed van het scherm af ziet druipen 😆 Dus Rockstar heeft ook een zachte kant na al dat geweld.

  8.   
    TAT x's avatar

    Is dat dan makkelijk om” tafel tennis” te doen als je eigenlijk gewoon voor je scherm staat? Ik vind het zo onrealistisch .. Kweet het niet echt wat ik ervan denk . Ik ben dan ook niet echt een fan van de Wii . 😳 Maarja iedereen zijn keuze he 🙂 geef mij maar een game met veel actie 🙂

  9.   
    darator's avatar

    dat wordt zo gaaf!

  10.   
    pokemonfreakje's avatar

    saaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! pokkemon man!!!!!! 😳