Enemy Territory: Quake Wars bereikt gouden status

Onder de moddervette games die ons dit jaar te wachten staan valt ongetwijfeld de FPS-shooter Enemy Territory: Quake Wars van Activision. De ontwikkelaar maakte recentelijk de releasedatum van 28 september voor de PC-versie bekend en verblijdde hiermee de fans dat de game niet doorgeschoven werd naar 2008. Goed om te horen is dan ook dat Quake Wars de gouden status heeft bereikt en uitstel nu vrijwel uitgesloten is. De Xbox 360- en PlayStation 3-versie, waarvan de releasedatum nog onbekend is, zullen waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Als opvolger van het legendarische Quake II heeft Enemy Territory: Quake Wars de zware taak om de ultieme online team en objective-based multiplayer shooter te worden. Het verhaal speelt zich af in het epische Quake-universum en we tellen het jaar 2065. De geallieerde troepen van de Global Defense Force (GDF) zijn in een hevige strijd verwikkeld met de barbaarse en technologisch geavanceerde Strogg, die strijden om het lot van de Aarde. Als speler heb je keuze om als mens of als Strogg te spelen in een van de vijf unieke character classes. Voorzien van een arsenaal aan wapens, voertuigen en krijgsmachten, stort je jezelf in een actievolle test van skills en tactisch teamwork met diverse combat objectives. Je character zal zich kunnen verbeteren, goed teamwork levert je beloningen op en daarnaast zullen missies en doelstellingen er voor zorgen dat nieuwe spelers hun eigen stempel kunnen drukken op deze extreme oorlog.

Enemy Territory: Quake Wars verschijnt op 28 september voor de PC. De releasedata voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn nog niet bekend gemaakt.

  1.   
    FableFreak's avatar

    lijkt me niet geweldig maar ik kan het mis hebben want ik heb nog weinig beelden ervan gezien

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Er komen betere titels uit deze tijd

  3.   
    Bumshakalakabum's avatar

    FableFreak schreef, "lijkt me niet geweldig maar ik kan het mis hebben want ik heb nog weinig beelden ervan gezien"

    Idd.. het is niet de game waarvoor ik warm loop 😆 Ik wacht lekker af tot ie in de budget bak ligt 😳

  4.   
    Firef0x's avatar

    deze game is zeker wel de moeite waard! als je van battlefield houdt is dit zeker een aanrader!

  5.   
    Rock-in's avatar

    Deze is van mij, dit ga ik zkers spelen. 🙂 Vooral het idee dat je nu zelf een hele basis gaat opzetten gaat chaos veroorzaken, zit me alleen af te vragen wat ze aan de limits hebben gedaan ( airstrike etc. )