Een week lang gratis Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Vier maanden na de release van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar heeft Codemasters bevestigd dat er ook voor Europa een gratis trial van de game zal komen. Deze trial verscheen al gisteren in Amerika.

Het uitproberen van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is een week mogelijk, waarna uiteraard een maandelijks bedrag betaald moet worden. Nadat je je hebt ingeschreven is het mogelijk om je personage te behouden.

Je kunt de game cliënt downloaden van de officiële website, maar deze weegt wel 3.9 gigabyte. De trial is beschikbaar vanaf morgen.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

 1.   
  Cirdan's avatar

  hier zat ik op te wachten 8) mare wat is het verschil tussen game cliënt en trial?

 2.   
  FableFreak's avatar

  nou joepie …

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  liever wow spelen. Ik hoef elke 6 maanden maar 20 euro te betalen, via automatische incaso. Dat is wel relax. En wow is toch betere spel dan lord of the rings. Zeker met de nieuwe uitbreiding van wrath of the lich king.

 4.   
  martyntjee's avatar

  ahum wrath of the linch king komt volgend jaar pas 😉
  dus dat maakt NOG niet egt veel uit .
  maar denk wel dat ik het met je eens ben ik denk wel (weet bijna zeker) dat wow wel beter is 8) en als WOLK komt dan heb je wel gelijk ja 😛

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  martyntjee schreef, "ahum wrath of the linch king komt volgend jaar pas 😉
  dus dat maakt NOG niet egt veel uit .
  maar denk wel dat ik het met je eens ben ik denk wel (weet bijna zeker) dat wow wel beter is 8) en als WOLK komt dan heb je wel gelijk ja 😛 "

  Ik weet dat Wrath of the lich king volgend jaar uit komt. Ik zeg alleen als het gaat uit komen, dat lord of the rings zeker wel uit ligt.

 6.   
  Cirdan's avatar

  ik heb hem gespeelt en mijn 1e indruk is niet echt best. Ik vind het niks aan. WoW vind ik dan echt veel beter alleen omdat het gewoon echt fantasie en lol is.