Halo 3 krijgt officieel een gouden status

Halo 3 moet straks toch wel weer een grote system seller van de Xbox 360 gaan worden. Hoewel de geruchten al enige tijd aanwezig waren, is het vandaag alsnog officieel bekend gemaakt: Halo 3 heeft de gouden status bereikt. Geen onverwachte vertragingen dus meer, want wat rest is het produceren en verschepen van de discs.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal op 26 september uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    Mick.W's avatar

    yes kan ik alvast mijn slaapzak pakken (natuurlijk niet, ik laat hem lekker lui bezorgen 😛 )

  2.   
    Neolite's avatar

    YEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHH dat duurt niet lang meer voordat ik m in mijn 360 heb zitten 🙂 🙂 🙂 , wat is bestellen toch handig 8)

  3.   
    FableFreak's avatar

    hehe natuurlijk krijgt ie dat wie had dat niet verwacht? 8)

  4.   
    Design's avatar

    Vet! Nu enkel mijn neef nog overhalen om deze te kopen, want ik heb zelf geen Xbox360. 😛

  5.   
    Koen's avatar

    Wat houdt een gouden status dan precies in 🙄

  6.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    limited binnekort ophalen 😀

  7.   
    Neolite's avatar

    Koen schreef, "Wat houdt een gouden status dan precies in 🙄 "

    releasedatum staat helemaal vast en ze hoeven alleen nog maar te zorgen dat er genoeg zijn en dat ze in alle winkels belanden.

  8.   
    Impact's avatar

    binnenkort mijn limited edition ophalen!! WAZAAA

  9.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Ik had ook niet anders gedacht

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    dieselj schreef, "binnenkort mijn limited edition ophalen!! WAZAAA"

    je ben gek dat je die limitid edition koopt

    er zit alleen maar extra dingen in die je niet nodig heb. net zoals bij gta je koopt toch het spel niet het spel en al die extra dingen zoals een tas enzo is onzin

  11.   
    touchdown's avatar

    ik kijk of halo 3 in een abonement komt met de PU dan haal ik hem zeker en anders in de winkel

  12.   
    MitchY92's avatar

    FableFreak schreef, "hehe natuurlijk krijgt ie dat wie had dat niet verwacht? 8) "

    jah man hier is microsoft zo lang naar uit aan het kijken. Volgens mij kunnen ze alvast hun geld gaan tellen want ze gaan er hjendig veel van verkopen