Schiet het museum volledig aan puin in knallende trailer Stranglehold

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder deze maand werd er al een demo op Xbox Live geplaatst en de eerste reacties op deze met actie overladen game zijn bijzonder positief.

Vandaag krijgen we weer een nieuwe multiplayer trailer te zien, waarin het plaatselijke museum flink aan puin wordt geschoten.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Payne, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC en Xbox 360. Een releasedatum voor de PlayStation 3 is nog onduidelijk.

 1.   
  claafie's avatar

  Spray and pray ๐Ÿ˜€
  Vind het vooral leuk dat er zoveel kapot kan gaan, hopelijk is de multiplayer goed uitgewerkt en speelt het vloeiend ๐Ÿ™‚

 2.   
  TheDude's avatar

  Brute game! 8)
  Dit wordt er echt een om met veel plezier vaker uit te spelen. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Gold_Thunder's avatar

  Dit lijkt net op GUNZ online. Miljoen keer schieten voordat je dood bent. Dat vind ik jammer… ๐Ÿ™

 4.   
  Carmen07's avatar

  Dit wordt vast een hele leuke game. ๐Ÿ™‚

 5.   
  bubelss's avatar

  wat een brainless shooting niet normaal meer maar het lijkt me wel een vette game

 6.   
  SjaakSnel's avatar

  Naar 1000 keer geraakt te zijn ga je eindelijkeens dood. Geen game voor mij.

 7.   
  LXZ-76's avatar

  voor de 4e keer HET IS MAX PAYNE niet MAX PAINE

 8.   
  ChielB's avatar

  Fixed!
  Stuur anders in het vervolg even een mailtje/persoonlijk bericht, werkt vaak sneller dan hier zo lopen te schreeuwen. ๐Ÿ˜‰

 9.   
  NL Godfather's avatar

  vet cool 8)

 10.   
  Ariose's avatar

  Echt zo vet. Alweer een game die ik graag zou willen spelen. Ik hoop dat ze een beetje leuke achievements bij de 360 versie bedenken/hebben bedacht. Grafisch was de demo erg goed. Wel hier en daar een beetje lag =S.

  Gold_Thunder schreef, "Dit lijkt net op GUNZ online. Miljoen keer schieten voordat je dood bent. Dat vind ik jammer… ๐Ÿ™ "

  Dat ligt en hoe je schiet :P, je kan ze binnen 1 schot dood hebben als je geluk hebt. Anders 2 ๐Ÿ™‚ (Ik heb het over GunZ)

 11.   
  GraveDevil's avatar

  Ariose schreef, "Echt zo vet. Alweer een game die ik graag zou willen spelen. Ik hoop dat ze een beetje leuke achievements bij de 360 versie bedenken/hebben bedacht. Grafisch was de demo erg goed. Wel hier en daar een beetje lag =S.

  ”Gold_Thunder” schreef, "Dit lijkt net op GUNZ online. Miljoen keer schieten voordat je dood bent. Dat vind ik jammer… ๐Ÿ™ "

  Dat ligt en hoe je schiet :P, je kan ze binnen 1 schot dood hebben als je geluk hebt. Anders 2 ๐Ÿ™‚ (Ik heb het over GunZ)"

  Nou, toen ik de trailer keek was de eerste reactie die in me opkwam: GunZ (of GUNZ online ๐Ÿ˜› ). En als ie die trap op is gelopen en hij duikt naar achter, merk je het wel heel sterk want die move zit dus ook in Gunz (of GUNZ online :P)

 12.   
  FableFreak's avatar

  lijkt me zown vet spel

 13.   
  Design's avatar

  Gold_Thunder schreef, "Dit lijkt net op GUNZ online. Miljoen keer schieten voordat je dood bent. Dat vind ik jammer… ๐Ÿ™ "

  Ja, vind ik ook. Verder ziet het er wel vet uit.