Engineers en magic in nieuwe walkthrough van Hellgate: London

Hellgate: London, een unieke combinatie tussen RPG en FPS, moet één van de meesterwerken worden van ontwikkelaar Flagship Studios. Lange tijd was de releasedatum van deze game nog erg onduidelijk, maar inmiddels is ook bekend geworden dat Hellgate: London op 2 november in Europa zal verschijnen.

Nog even geduld dus tot we zelf de straten van Londen mogen vrijmaken van allerlei demonisch gespuis. Tot die tijd mogen we ons even vermaken met een uitgebreide walktrough van Hellgate: London.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie facties in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Verder zal Hellgate: London een extra uitgebreide online modus kennen. In principe is de online modus gratis, maar tegen een vergoeding van 9,95 dollar per maand kan je een Elite-gamer worden en het spel uitbreiden tot een heuse Massive Multiplayer (MMO) game. Hiermee krijg je diverse exclusieve voordelen, zoals een uitgebreidere inventory, meer characters, extra gamemodi en de mogelijkheid om gildes op te richten en raids uit te voeren.

Hellgate: London zal op 2 november verschijnen voor de PC.

 1.   
  claafie's avatar

  Misschien komt dit raar over, maar hoe meer ik zie hoe erger ik deze game ga haten 😳
  Het lijkt wel of die alleen maar op dezelfde ‘beesten’ knalt, tenminste dat was in vorige trailers zo.
  Maar ja, kan ook aan mij liggen 😛 Niet mijn type game, dat is duidelijk. 😆

 2.   
  TheDude's avatar

  Snap het wel, maar ja…het blijven trailers. Ik wacht wel even wat reviews af, opzich spreekt het concept me wel aan.

 3.   
  claafie's avatar

  TheDude schreef, "Snap het wel, maar ja…het blijven trailers. Ik wacht wel even wat reviews af, opzich spreekt het concept me wel aan."

  Ja, deze games moeten je gewoon liggen, het klopt dat het nog wat vroeg is om een definitief oordeel te geven 😛
  Kan het wel begrijpen dat veel mensen deze games wel leuk vinden hoor 🙂

 4.   
  Carmen07's avatar

  Klink best interessant, maar misschien dat een demo wat meer duidelijk kan maken. Denk dat deze game het niet zal redden tussen alle andere topgames straks.

 5.   
  Rideo Mortem's avatar

  niemand lijkt door te hebben (of niemand zegt het) dat Flagship Studios de gamestudio is van Bill Roper, de man die ooit blizzard begon, geestelijk vader van de diablo, warcraft en starcraft reeks. Ik denk dat heel veel blizz fans deze game met argusogen in de gaten houden, en ik denk ook dat deze game zich zal weten te handhaven.

 6.   
  bubelss's avatar

  je moet veel fantasie hebben voor deze game maar het zou zeker de moeite waar zijn als je de trailers zo bekijkt de beelden zien er echt heel mooi uit.
  zoals ik al zij moet je hier echt veel fantasie voor hebben mat al die beesten en dingen kortom apsolute geen game voor mij maar togh wel eens om te proberen voor een uurtje 😛

 7.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Rideo Mortem schreef, "niemand lijkt door te hebben (of niemand zegt het) dat Flagship Studios de gamestudio is van Bill Roper, de man die ooit blizzard begon, geestelijk vader van de diablo, warcraft en starcraft reeks. Ik denk dat heel veel blizz fans deze game met argusogen in de gaten houden, en ik denk ook dat deze game zich zal weten te handhaven."

  Ik ben ook blizard fan maar deze spreekt me niet aan hoor. Misschien dat de demo verandering in brengt.

 8.   
  FableFreak's avatar

  dit spel lijkt mij echt zuigen maar dat is mijn mening

 9.   
  Design's avatar

  Hmm.. niet echt mijn ding, dat is duidelijk.