Clubs in de aanslag voor de demo van Tiger Woods PGA Tour 08

Zoals de zon iedere morgen opkomt, zo komt EA ieder jaar met een nieuw deel van Tiger Woods PGA Tour. Alle fans van een lekker potje golf kunnen ook dit jaar virtueel weer aan het slaan, want Tiger Woods PGA Tour 08 ligt spoedig in de winkelrekken.

Om alvast je eigen vaardigheden te testen, is er vandaag een demo van Tiger Woods PGA Tour 08 verschenen op Xbox Live. De demo is 733MB groot en laat je eens fijn met deze game aan de (af)slag gaan…

Je zou denken dat het onderhand wel eens tijd werd voor het pensioen van Mr. Woods, maar Electronic Arts denkt daar blijkbaar anders over, en gelijk hebben ze. De Tiger Woods PGA Tour-titels zijn vaak solide golfgames en met editie 2008 zal dat niet anders zijn.
Ook komt men met een aantal vernieuwingen op de proppen. Zo kun je met je Xbox Live Vision Camera of de PlayStation 3 Eye een foto van jezelf maken en met een golfer met je eigen smoel spelen. Ook zul je je beste holes kunnen uploaden en downloaden, en dus records van andere gamers proberen te breken. Tot slot zal er wellicht een Hole Editor in de game aanwezig zijn, om je eigen golfparcoursen aan te leggen.

Tiger Woods PGA Tour 08 zal vanaf 14 september 2007 in de winkels liggen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP.

 1.   
  0wNzoR's avatar

  1 woord …………………………. gaaaar ๐Ÿ™„

 2.   
  FableFreak's avatar

  ik vind het niks maar er zijn vast wel fans die hier op zitten te wachten

 3.   
  denjaap's avatar

  w00t !! op bezoek gaan bij me oma is nog leuker dan deze game -_-“

 4.   
  Ruudjee's avatar

  ‘Wacht tot gij de game gespeeld heeft,
  eer gij anderen met verkeerde woorden een fout idee geeft’.

 5.   
  Tommy6769's avatar

  zijn ongetwijfeld mensen die dit leuk vinden, waarom anders elk jaar nieuwe versie releasen? (en nee, ik doel niet op mezelf ๐Ÿ˜€ )

 6.   
  bubelss's avatar

  tsja mmm wat is mijn mening hier over ik weet het beter ik zeg helemaal nix ๐Ÿ˜› dat is altijd goed togh….