De invasie begint al snel in nieuwe trailer Univers at War: Earth Assault

Het nieuwste project van ontwikkelaar Petroglyph is Universe at War: Earth Assault. Deze game schotelt je een epische science-fiction RTS voor in de nabije toekomst. Krachtige aliens hebben hun ruimtelijke oorlog meegenomen naar de Aarde en vechten stevig verder bij onze planeet. Aan jou de keus of je de wereld wil redden, of deze juist gaat vernietigen. Vandaag is er weer een knallende cinematic trailer online gezet.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn. Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault verschijnt op 15 oktober voor de PC. Een Xbox 360-versie volgt begin 2008.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Zit er vet uit. Alleen ik weet weinig over deze game. Ik moet meer over lezen en kijken wat het over gaat. Maar in mijn ogen ziet het niet slecht eruit.

  2.   
    0wNzoR's avatar

    ziet er zeker vet uit 😉 vooral de schaal waarop de monsters of alien’s zijn gemaakt 😀

  3.   
    NL Godfather's avatar

    ziet er wel vet uit. 8)

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Ziet er leuk uit:D

  5.   
    FableFreak's avatar

    lol die witte robots kick ass 😀 ziet er stoer uit maar is niks voor mij

  6.   
    bubelss's avatar

    Ûber vette trailer leuk met al die robots spreekt mij wel aan het na deel is dat de raket die ontploffen allemaal in 1 keer 😛