Uitgebreide presentatie World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Een tijdje geleden werd tijdens de opening van het BlizzCon evenement de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, Wrath of the Lich King, officieel aangekondigd. Uiteraard bevat de expansion de nodige vernieuwingen en kunnen de fans alvast heel wat uurtjes vrijmaken om tot level 80 te stijgen. Vandaag zijn de beelden vrijgegeven van de Games Convention-presentatie van deze game.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De gemene Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas wil heel Azeroth uitmoorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en hem uiteindelijk te verslaan.

Wrath of the Lich King schotelt je weer veel vernieuwingen voor. Zo is er een nieuw profession Inscription, om je spells en abilities te versterken, en komen er weer nieuwe Player versus Player gevechten. Zo zal het mogelijk zijn om op grote strijdvelden met grof geschut zoals katapulten de gebouwen van je tegenstander te slopen. Ook komt er een nieuwe Hero klasse bij van Death Knights. Deze klasse is alleen vrij te spelen door een aantal speciale opdrachten te vervullen. En voor alle fanatieke grinders is er ook goed nieuws, want de level cap is met 10 punten uitgebreid tot 80.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King zal in de loop van 2008 uitkomen voor de PC.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Lekker uitgebreide prestatie, het is duidelijk en goed gedaan. Het word vette expansion van world of warcraft. Ik ben onder de indruk.

 2.   
  Dougsterrsd's avatar

  Ziet er echt goed uit, beetje jammer alleen dat de death knight class start op lvl 55/60.. Maar verder wordt het zeker een hele vette expansion..

 3.   
  0wNzoR's avatar

  aye wel btr dat je tot lvl 80 ken kome maar 4 de rest vind ik het een gaar spel ๐Ÿ˜•

 4.   
  FableFreak's avatar

  ik hou niet van WoW het ziet er niet uit en ik vind het saai, geef mij maar Guild Wars maar nog liever een single player RPG 8)

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  FableFreak schreef, "ik hou niet van WoW het ziet er niet uit en ik vind het saai, geef mij maar Guild Wars maar nog liever een single player RPG 8) "

  Je doet bijna elke bericht negatief. Komt het omdat je elke spel heel erg perfect wil hebben? Ik wil ermee zeggen dat je teveel let op dingetjes. Bijvoorbeeld het is mooi maar, enz enz ik kan nu heel lang lullen maar daar komen we niet ver mee. Enigste wat ik wil zeggen dat je veel let op detials die niet zo belangrijk zijn bij een game. Als ik zo zie vind je maar weinig spellen leuk. Zo indruk geef je, maar dat zou juist misschien helemaal niet zijn. Ik wil niet verkeerd over komen. Het is alleen wat mij opvalt aan jou. Je geeft wel goede meningen maar soms heb je ook weer meningen die overdreven afgezeikt zijn. Dit is wat ik wil zeggen.

 6.   
  Dougsterrsd's avatar

  FableFreak schreef, "ik hou niet van WoW het ziet er niet uit en ik vind het saai, geef mij maar Guild Wars"

  Als het er niet uitziet moet je misschien toch eens een fatsoenlijke videokaart aanschaffen ๐Ÿ˜› WoW ziet er echt wel beter uit dan Guild Wars 8)

 7.   
  bubelss's avatar

  en zo gaan ze maar door met het uitbreiden van wow ๐Ÿ˜• why het moet togh een keer stoppen het is echt een giga multiplayer game maar door hem telkens uit te breiden naja ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜•

 8.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Dougsterrsd schreef, "

  ”FableFreak” schreef, "ik hou niet van WoW het ziet er niet uit en ik vind het saai, geef mij maar Guild Wars"

  Als het er niet uitziet moet je misschien toch eens een fatsoenlijke videokaart aanschaffen ๐Ÿ˜› WoW ziet er echt wel beter uit dan Guild Wars 8) "

  Hij heeft nooit wow gespeelt dat is hem juist. Hij lult maar wat om te kunnen afzeiken.