Inspecteur Tequila gaat weer helemaal los in nieuwe trailers Stranglehold

Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Eerder deze maand werd er al een demo op Xbox Live geplaatst en de eerste reacties op deze met actie overladen game zijn bijzonder positief.

Vandaag krijgen we weer een aantal nieuwe trailers te zien, waarin de singleplayer en multiplayer uitgebreid aan bod komen.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd is. In de game moet je vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden.

De gameplay lijkt op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Daarnaast bevat de game nog een aantal leuke features, zoals Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC en Xbox 360. Een releasedatum voor de PlayStation 3 is nog onduidelijk.

 1.   
  TheDude's avatar

  Vet! Deze leek even op de achtergrond te komen tussen alle topgames, maar het is gewoon zelf een echte topper! 😀 Gaat zeker gehaald worden straks. 🙂

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Inderdaad het is zeker wel een topper. Het is net zo brute game. Kan wel zeker veel succes hebben. We zien wel.

 3.   
  Darkknight's avatar

  de singel player lijkt me eg super vet 😮 de multy daar intege 😕 eg gaaf al die actie enzo 😀

 4.   
  NL Godfather's avatar

  Vet cool. 😀

 5.   
  FableFreak's avatar

  deze game lijkt me echt heel erg vet, als ik meer geld had zou i hem gaan kopen, maar nu vraag ik hm wel voor me verjaardag (jammer genoeg pas begin december 😥 )

 6.   
  LXZ-76's avatar

  vet cool een max payne rip off met multi player deze is het zeker waardig om een max payne rip off te zijn.

  @hierboven ja de games worden schandalig duur :S

 7.   
  bubelss's avatar

  geinig het hele stranghold idee is volgens mij een beetje afgeken van maxpain met die slomotion beelden en de 3person look al met al lijkt het mij een leuke game met een vette verhaal lijn leuk voor een paar dagen