Waan je voor altijd in Rapture dankzij gratis download Bioshock muziek

Bioshock houdt momenteel de aandacht van pers en publiek stevig vast, maar vandaag blijkt wel weer dat je de game ook buiten je PC of Xbox 360 om kunt beleven. Op de website van Cult of Rapture is namelijk een gratis download uitgebracht van fijne Bioshock muziek. Altijd al de wereld van Bioshock op je mp3-speler willen hebben? Download dan snel de muziek via deze link.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Download de Bioshock demo hier.

Bioshock is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    NL Godfather's avatar

    Wrm moet je nouw weer dat muziek hebben? 😕

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Somewheree… beyond the sea :lol:.

    Die heb ik vandaag nog gedownload omdat ik hem laatst in Bioshock hoorde!

  3.   
    none's avatar

    goed spel, vandaag de demo gedownt, maar geweldig ook weer nie
    ik kan m high detail aan, maar da speelt nie fijn.
    half-life 2 was wreder

  4.   
    Neolite's avatar

    die muziek is niet mijn smaak maar t past wel goed bij het spel 8)

  5.   
    Design's avatar

    Hehe, leuk dat ze dit uitbrengen. Dit zouden ze bij andere games ook wel mogen doen. Een soundtrack is altijd leuk. 🙂

  6.   
    Menno Schellekens's avatar

    leuk en aardig maar ik vind de muziek in Bioshock nou niet echt muziek waarvan je kunt genieten zonder de bijbehorende beelden. Al vind ik het Welcome to Rapture nummer wel erg goed 😀

  7.   
    GraveDevil's avatar

    De enige 2 games waarbij ik de soundtrack goed in elkaar vond overlopen en ook bijpassende muziek bij zat, was XIII (2003) en Gothic III (2006).. Ik kan Bioshock niet spelen ( 😥 ) omdat mn videokaart zuigt.. Nog maar 2 weken voor de GeForce 8800-GTS 😛