Gooien met messen en drukke vuurgevechten in nieuwe trailers Haze

Ontwikkelaar Free Radical Design, bekend van games als Second Sight en Timesplitters, werkt momenteel hard aan een nieuwe next-gen shooter, getiteld Haze. In deze actievolle game mag jij als Jake Carpenter strijden voor de goede zaak. Haze zal een timed exclusive zijn, wat inhoudt dat de PS3-launch eerder is dan die van de PC en de 360. Hoelang deze tussenstop precies zal duren, is nog niet bekend. Tijdens de Games Convention was er uiteraard ook een presentatie van Haze en de lekkere gameplay momenten uit die presentatie zijn in onderstaande trailers te zien.


Haze speelt zich af in het jaar 2048, een tijd waarin het bedrijf Mantel Global Industries de touwtjes van de wereldeconomie in handen heeft. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van Mantel en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel. Meest gevreesd wordt het goedje Nectar, wat van iedere soldaat een dodelijke moordmachine maakt. Het heeft echter ook zijn keerzijde.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promised Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Lees ook onze uitgebreide preview!

Haze zal in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De versies voor de PC en Xbox 360 volgen later.

 1.   
  TheDude's avatar

  Lijkt me nog steeds niets meer dan een standaard shooter, maar ziet er zeker niet verkeerd uit. 8)

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Die mesjes gooien is echt wel imba. Hierbij als je schiet gaat de geweer meer omhoog, dat is veel beter geregeld dan bij Call of duty 4 waar het niet zo was. En zo leekt het onrealistisch.

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Dat lijkt me echt een stom spel en dat wapen vind ik ook nie echt lekker klinken.

 4.   
  Bub’z's avatar

  ”Bello 2185″ schreef, "Dat lijkt me echt een stom spel en dat wapen vind ik ook nie echt lekker klinken."

  Dat wapen klinkt lekker rauw. prachtig!

 5.   
  0wNzoR's avatar

  damn 1 gruuwluk spel 😉 die bewegingen lijken vet egt 😉 😀

 6.   
  Neolite's avatar

  dat met die messen is wel geinig maar wat zijn die tegenstanders slecht. (of je kan veelsteveel houden) 😆

 7.   
  firro's avatar

  Ziet er Lauw uit!! 🙂

 8.   
  FableFreak's avatar

  ziet er nie uit punt 1: waarom is dat scherm zo eng licht, punt 2: hij gooide 1 zon mes naast de tweede vent die hij afmaakte zijn hoofd en toen was hij dood, en het mes bleef in de lucht naast zijn hoofd zitten, punt 3: er is geen bloed. helemaal niks voor mij dus 👿

 9.   
  touchdown's avatar

  waarom in een keer mesjes gooien maar ja ik denk niet dat dit een spel is voor mij

 10.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik vind het er lomp uitzien het is gewoon een standaard shooter.