2K Games werkt hard aan eerste patch Bioshock

Gisteren dook al het bericht op dat gamers nogal wat problemen hadden met de SecuROM-beveiliging van Bioshock. Zo is het mogelijk om de game op maximaal 2 PC’s tegelijk te installeren en het opnieuw installeren van een game zou per PC slechts 3 keer mogelijk zijn.

2K Games heeft deze klachten zeer serieus genomen en heeft inmiddels laten weten op volle kracht te werken aan een patch. Deze patch zal er voor zorgen dat je de game op maximaal 5 PC’s kunt installeren en het aantal mogelijke herinstallaties wordt verhoogd tot eveneens 5. Tevens zal de patch een oplossing bieden voor problemen met de wide-screen weergave van de game.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriรซlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Download de Bioshock demo hier.

Bioshock is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Niks van gemerkt nog, maar netjes dat ze er wat aan doen en niet stug vasthouden aan de eerste opzet. ๐Ÿ™‚

 2.   
  firro's avatar

  Ik had ‘m gisteren nog ๐Ÿ˜›

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Dat is goed nieuws. Ze luisteren goed naar de klachten.

 4.   
  FableFreak's avatar

  dit is geen goed neiuws, als er al zo snel patches maken weet je dat er iets fout is

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  FableFreak schreef, "dit is geen goed neiuws, als er al zo snel patches maken weet je dat er iets fout is"

  Ze maken snel de patches omdat het mis was met de beveiliging er waren veel klachten daar over. Maar er was niks mis mee met de game play, en andere zaken. Dat is juist goed nieuws dat ze de problemen snel weg werken. Mensen tevreden houden.

 6.   
  JonsoN's avatar

  Heb demo gedownd, , supervette game ๐Ÿ˜€ die graphs.. ๐Ÿ˜ฎ

 7.   
  touchdown's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "

  ”FableFreak” schreef, "dit is geen goed neiuws, als er al zo snel patches maken weet je dat er iets fout is"

  Ze maken snel de patches omdat het mis was met de beveiliging er waren veel klachten daar over. Maar er was niks mis mee met de game play, en andere zaken. Dat is juist goed nieuws dat ze de problemen snel weg werken. Mensen tevreden houden."

  ja idd zo dacht ik er oook al over het spel hoeft niet per fout te zijn maar gewoon met de beveiliging zoals je zei

 8.   
  Neolite's avatar

  geen problemen mee 360 versie he ๐Ÿ˜‰

 9.   
  N360Gamer's avatar

  Ik heb de special edition besteld op 4evergames.nl 1 week van te voren en ik heb hem nog steeds niet, terwijl op de site staat dat hij op de release date bezorgd moet zijn. Ik raad iedereen deze site af, misschien heeft iemand anders een andere mening hierover?? Ik zat al maanden te wachten op deze game en die bastards zetten me gvd gewoon af ๐Ÿ‘ฟ

 10.   
  Neolite's avatar

  N360Gamer schreef, "Ik heb de special edition besteld op 4evergames.nl 1 week van te voren en ik heb hem nog steeds niet, terwijl op de site staat dat hij op de release date bezorgd moet zijn. Ik raad iedereen deze site af, misschien heeft iemand anders een andere mening hierover?? Ik zat al maanden te wachten op deze game en die bastards zetten me gvd gewoon af ๐Ÿ‘ฟ "

  het hoeft niet gelijk de schuld te zijn van 4evergames.nl het kan ook de schuld zijn van het bedrijf dat het moet bezorgen ๐Ÿ˜‰ , of je hebt zelf mischien iets fout gedaan???

 11.   
  Design's avatar

  Actie-reactie, zo moet het. Luisteren naar de klachten van de gamers en meteen een oplossing uitwerken. Puik werk 2K Games. ๐Ÿ˜‰

 12.   
  N360Gamer's avatar

  neolite schreef, "

  ”N360Gamer” schreef, "Ik heb de special edition besteld op 4evergames.nl 1 week van te voren en ik heb hem nog steeds niet, terwijl op de site staat dat hij op de release date bezorgd moet zijn. Ik raad iedereen deze site af, misschien heeft iemand anders een andere mening hierover?? Ik zat al maanden te wachten op deze game en die bastards zetten me gvd gewoon af ๐Ÿ‘ฟ "

  het hoeft niet gelijk de schuld te zijn van 4evergames.nl het kan ook de schuld zijn van het bedrijf dat het moet bezorgen ๐Ÿ˜‰ , of je hebt zelf mischien iets fout gedaan???"

  Het blijkt dat de special editions later worden geleverd doordat het simpelweg grotere pakketten zijn ๐Ÿ˜‰