Sony kondigt Go!Messenger voor PSP aan

Op de GC te Leipzig heeft Sony een draadloos communicatiepakket aangekondigd voor de PSP. Het systeem, dat luistert naar de naam Go!Messenger, zal in januari 2008 uitgebracht worden. Door een toekomstige firmware-update en de installatie van een kleine applicatie, zullen PSP-gebruikers gebruik kunnen maken van instant messaging via Wi-Fi en zal er een nieuw soort toetsenbord op beeld verschijnen. Ook een headset en de Go!Cam zullen onderdeel uitmaken van dit systeem.

Stephane Hareau, Marketing Manager voor de PSP, zei er het volgende over:

  “Met Go!Messenger, betreedt de PSP nieuw terrein en worden unieke communicatiefuncties toegevoegd aan alle bestaande multimedia-ervaringen. Hiermee kunnen de meer dan 8,5 miljoen PSP-gebruikers in het SCEE-gebied met elkaar communiceren, zowel met spraak als met beeld. Het is een bevestiging van het altijd evoluerende karakter en potentieel van de PSP.”

Warren Buckley, Director, Portfolio Convergence van BT Retail:

  “De Go!Messenger suite van communicatiefuncties is een fantastische uitbreiding voor PSP-gebruikers. Dankzij de verschillende mogelijkheden om in contact te blijven met andere gamers brengt Go!Messenger het entertainmentpotentieel van de PSP verder tot ontwikkeling. Wij als BT maken graag gebruik van onze ervaring in het leveren van innovatieve communicatiefuncties om een opwindende ervaring te leveren aan gamers die één apparaat willen gebruiken voor games, telefoongesprekken en videofuncties.”
 1.   
  Bello 2185's avatar

  Best wel vet 8)

 2.   
  0wNzoR's avatar

  is het een soort van msn of wat 😕 want dat lijkt me al uitgevonde te zijn 😕

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Ja maar niet voor de P.S.P 😕 . Dus dit is best wel vet, dan kun je ook msnen op je P.S.P.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  marintje schreef, "Ja maar niet voor de P.S.P 😕 . Dus dit is best wel vet, dan kun je ook msnen op je P.S.P."

  idd maar dat kon al gewoon via bijv de mobiele messengers van bijv ebuddy

 5.   
  kingofthegamers's avatar

  wel grapig idee maar dat toetsenbord dat moet iets zijn dat je aan je psp kan koppelen netzoals een keyboard van je pc dat is veel relaxter 😛

 6.   
  dodonkey's avatar

  Crimineeltj schreef, "

  ”marintje” schreef, "Ja maar niet voor de P.S.P 😕 . Dus dit is best wel vet, dan kun je ook msnen op je P.S.P."

  idd maar dat kon al gewoon via bijv de mobiele messengers van bijv ebuddy"

  idd, maar dat typen via de MSN op de PSP is heel erg irritant. Voordat je iets hebt getypt, heeft de andere allang weer andere berichten getypt. Dus ik hoop dat dat typen wat makkelijker is geworden.

 7.   
  Capt.Jack Sparrow's avatar

  Zaalig ! Eindelijk, er waren al illegale versies voor … Die van geen kanten werkten ! 🙄