De Soldier komt uitgebreid aan bod in nieuwe trailer Team Fortress 2

Half-Life 2 is overduidelijk een groot succes geworden en het was dan ook meer dan logisch dat de game vorig jaar werd aangekondigd voor een verschijning op de Xbox 360 en PlayStation 3. De game zal tegelijk releasen met Half-Life 2: Episode Two voor de PC en deze conversie bevat dan ook het orginele spel, als ook de vervolgstukken Episode One en Episode Two.

Daarnaast zit in het pakket ook de cartoon-achtige multiplayer Team Fortress 2 en de puzzel-game Portal. De totale bundel zal door het leven gaan als de Half-Life 2: Orange Box en vandaag krijgen we van Team Fortress 2 een nieuwe trailer te zien, waarin het personage ‘Soldier’ besproken wordt.

The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

De Half-Life 2: Orange Box zal in ergens in oktober verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Mick.W's avatar

  Dit lijkt me echt een leuk spel. Maar elke keer als ik naar een ventje kijk lijkt hij super sterk. Ik hoop wel dat de balans wel goed is. Owja grappige trailer.

 2.   
  firro's avatar

  Source Engine???

 3.   
  TheDude's avatar

  Komt vast wel goed met de HL2-ontwikkelaar. Hier maken ze vast wel een toffe multiplayer van. 8)

 4.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  ziet er geinig uit

  muziekje in het begin deed me even denken aan the incredibles (net als de animatie) zal wel aan mij liggen (natuurlijk niet het bloed etc.)

 5.   
  SjaakSnel's avatar

  Cool vooral dat einde

 6.   
  Darkknight's avatar

  lol lijkt me leuke game 😀

 7.   
  0wNzoR's avatar

  leuke trailer, deed me op een of andere manier op WORMS denke 😕 maarja lijkt me wel een grappige game 😛 😉

 8.   
  Rock-in's avatar

  Te droog, LOL. Staat zkers op het lijstje. 😆

 9.   
  Remmie!'s avatar

  Mick.W schreef, "Dit lijkt me echt een leuk spel. Maar elke keer als ik naar een ventje kijk lijkt hij super sterk. Ik hoop wel dat de balans wel goed is. Owja grappige trailer."

  Wees daar maar niet bang voor. Was in de vorige ook zo en het was perfect.

  Source Engine???

  Jha het is met de source engine gemaakt.

 10.   
  touchdown's avatar

  lollig filmpje maar ik hoop dat deze game ook te koop is op marketpplace voor microsoft points want ik vind half-life maar niks en portal ook dus