Sfeervolle omgevingen op nieuwe Wrath of the Lich King screens

Een tijdje geleden werd tijdens de opening van het BlizzCon evenement de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, Wrath of the Lich King, officieel aangekondigd. Uiteraard bevat de expansion de nodige vernieuwingen en kunnen de fans alvast heel wat uurtjes vrijmaken om tot level 80 te stijgen. Vandaag zijn er tijdens de Game Convention een aantal nieuwe omgevingen getoond in de vorm van screenshots.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De gemene Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas wil heel Azeroth uitmoorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en hem uiteindelijk te verslaan.

Wrath of the Lich King schotelt je weer veel vernieuwingen voor. Zo is er een nieuw profession Inscription, om je spells en abilities te versterken, en komen er weer nieuwe Player versus Player gevechten. Zo zal het mogelijk zijn om op grote strijdvelden met grof geschut zoals katapulten de gebouwen van je tegenstander te slopen. Ook komt er een nieuwe Hero klasse bij van Death Knights. Deze klasse is alleen vrij te spelen door een aantal speciale opdrachten te vervullen. En voor alle fanatieke grinders is er ook goed nieuws, want de level cap is met 10 punten uitgebreid tot 80.

[SCREENSHOTS]

World of Warcraft: Wrath of the Lich King zal ergens in 2008 uitkomen voor de PC.

 1.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ik zie nergens screens. Of ben ik nou skeel.

 2.   
  johan2's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Ik zie nergens screens. Of ben ik nou skeel."

  je bn skeel ๐Ÿ˜€

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  johan2″][quote=”Dark_Phoenix schreef, "Ik zie nergens screens. Of ben ik nou skeel."

  je bn skeel ๐Ÿ˜€ [/quote]

  Toen ik eerste keer klikte zag ik geen screens, maar nu wel. Waarschijnelijk fout van mijn internet browser. Of ze waren nog niet geplaatst.

 4.   
  Dougsterrsd's avatar

  Hmmm, het ziet er wel flex uit, maar ik had toch wel wat meer spectaculairdere screens verwacht! ๐Ÿ˜ฎ

 5.   
  0wNzoR's avatar

  sjow kome se ook snel mee eerst de burnig crusade en nu dees, gaat snel maar heel WOW is nix 4 mij ๐Ÿ™„