Gebruik al je kwaliteiten voor je vetste moves in trailer FIFA 08

Zoals de afgelopen jaren zeer gebruikelijk is geworden, zal Electronic Arts ook dit jaar in de herfst een nieuwe FIFA-game uitbrengen. Deze keer moet vooral het gevoel van controle verbeterd worden dankzij een beter ontwikkelede ‘pace’-knop. Daarnaast wil EA met de Be a Pro-modus de weg inslaan om in de toekomst met 11 spelers de controle over één team te nemen. Maar goed, dat is iets voor de komende jaren. Nu mogen we ons weer gaan opmaken voor een verse trailer, vol met Skill Moves.


Net als vele voorgaande jaren zal straks in de herfst weer een nieuwe FIFA-game uitgebracht worden. Voor fans van de serie is het elk jaar weer een genot om met een volgend deel aan de slag te mogen, al schreeuwen de critici telkens om meer vernieuwing. Het blijft nog even afwachten wat Electronic Arts dit jaar voor ons precies in petto heeft, maar verwacht in elk geval weer veel licenties, competities, bekertoernooien en een interactieve league. Daarnaast maakt de nieuwe Be a Pro-modus zijn opwachting, waarin je de controle over één speler in het veld kunt nemen, en zal men de ‘pace’-functie verder verbeteren om met technisch begaafde spelers diverse schijnbewegingen en tricks uit te kunnen voeren.

FIFA 08 staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en zal verschijnen voor vrijwel alle platformen.

 1.   
  martyntjee's avatar

  muwhaha erge trailer hoor 😀
  vette tricks daar 8)

 2.   
  firro's avatar

  Franck Ribery 😀

 3.   
  TheDude's avatar

  Het ziet er vet uit, maar het nadeel is gewoon dat je dit vrijwel nooit kunt toepassen tijdens het spelen. Misschien nog wel tegen de CPU ofzo, maar online moet je toch domweg rendement voetballen…wel jammer…

 4.   
  Remmie!'s avatar

  dis wel vette vernieuwing hoe je dat zo cool kan controleren. PES zal dat ook hebben maar waarsgijnlijk beter 😳

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Jammer genoeg is het geen gameplay trailer. 🙁

 6.   
  Mrn.'s avatar

  Remmie! schreef, "dis wel vette vernieuwing hoe je dat zo cool kan controleren. PES zal dat ook hebben maar waarsgijnlijk beter 😳 "

  Dat zal zeker niet beter zijn, Pro Evolution Soccer is bijna altijd het zelfde. F.I.F.A heeft tenminste altijd vernieuwing en bij Pro Evolution Soccer is het altijd hetzelfde.

 7.   
  civrot92's avatar

  Vette moves!

 8.   
  dodonkey's avatar

  TheDude schreef, "Het ziet er vet uit, maar het nadeel is gewoon dat je dit vrijwel nooit kunt toepassen tijdens het spelen. Misschien nog wel tegen de CPU ofzo, maar online moet je toch domweg rendement voetballen…wel jammer…"

  idd. Die tricks zijn altijd Rete moeilijk. je kunt ze bijna nooit toepassen, voor je het weet ben je de bal alweer kwijt.

 9.   
  Design's avatar

  Nice! 8)

 10.   
  Ruudjee's avatar

  Aah ziet er echt geweldig uit :D!

 11.   
  P.M.'s avatar

  Ik heb er een hard hoofd in: FIFA en trucjes die ook nog een beetje werken in de uiteindelijke game?