Uitgebreide update met Super Smash Bros. Brawl nieuwtjes

Elke werkdag geeft Masahiro Sakurai, de bedenker van Super Smash Bros., ons een beetje informatie over Super Smash Bros. Brawl via de SSBB site. Vandaag hebben we weer een nieuwe update, vol met Brawl-nieuwtjes.

Pokemon Trainer is het jongste lid van de Smash familie en misschien ook wel het vreemdste: zijn 3 Pokemon vechten voor hem terwijl hij op de achtergrond commando’s geeft! Hij kan altijd wisselen tussen Squirtle, Ivysaur en Charizard. Hij zal wel moeten, want naast de normale schade meter komt er een stamina-meter. Hoe lager je stamina, hoe zwakker je Pokemon wordt. Je wisselt met de actieknop-onder.

[SCREENSHOTS]

Stickers! Het verzamel-element is altijd al belangrijk geweest in SSB-games en je verzamelmogelijkheden worden nu nog uitgebreider. Stickers ‘droppen’ net als normale items tijdens het gevecht en als je hem pakt, kan je hem in een aparte mode plakken in je plakboek. Je kunt kleine stripverhaaltjes maken en je artistieke meesterwerk zelfs opslaan!

De Demon is een Assist Trophy die alles op z’n kop zet. Als je hem gebruikt gaat hij boven de arena staan en wijst een bepaalde kant op. Het hele speelveld verschuift die kant op en zelfs van het scherm af! Chaos verzekerd.

Tether Recovery is een nieuwe manier van jezelf redden als je van het speelveld geslagen wordt. Sommige characters hebben iets waar aan ze kunnen hangen (Zero Suit Samus heeft haar laser zweep bijvoorbeeld) en met een druk op de juiste knop verbindt hij/zij zich automatisch met het dichtstbij zijnde stuk grond. Over een life-saver gesproken.

Princess Peach zal ook in Brawl haar gezichtje laten zien. Ze ziet er iets beter uit dan in Melee en lijkt qua gameplay niet drastisch te zijn veranderd. Ze heeft nog altijd de beschikking over haar zweverige sprongen en Toad is nog altijd haar beste verdedigingsmiddel.

Als laatst laat Link zijn special moves zien. Opzich niet veel bijzonders, alles blijft hetzelfde, afgezien van het feit dat zijn Gale Boomerang vijanden naar je toe trekt, de Hookshot is vervangen door de Clawshot en de Spin Jump oplaadbaar is. En dat hij er nu nog strakker uitziet.

Super Smash Bros. Brawl komt in Amerika op 3 december uit. De Europese releasedatum is nog onbekend.

 1.   
  Uchiha linkz's avatar

  yeahih kan niet wachten tot ik deze game heb 😀

 2.   
  defjam's avatar

  dat recovery was ook al in melee alleen toen werkte het nog niet egt perfect

 3.   
  Remmie!'s avatar

  WOW misschien wordt Petey Piranha tog aangekondigd : http://www.smashbros.com/en_us/index.html kijk die trailer.

 4.   
  BKiller's avatar

  UUUUUUUUUUUber vet…kan egt nie w8en…wel jmmr dat ik dan ook nog minstens 2 classic controllers aan mmoet schaffen…