Age of Conan: Hyborian Adventures speelbaar in Leipzig; nieuwe screens online

Funcom en Eidos maakten eerder deze maand al bekend dat de brute MMO Age of Conan: Hyborian Adventures uitgesteld is van oktober naar 25 maart volgend jaar. Feedback van de beta-periode was de voornaamste reden voor dit uitstel, waardoor we nog even wat langer op deze game moeten wachten.

Vandaag is onthuld dat Age of Conan speelbaar zal zijn tijdens de Leipzig Games Convention en samen met deze aankondiging werden er meteen diverse nieuwe screenshots online gezet.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

[SCREENSHOTS]

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 25 maart 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    Carmen07's avatar

    Klinkt wel als een stoere game. 😀

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    ”Carmen07″ schreef, "Klinkt wel als een stoere game. 😀 "

    Is het nu al:P

  3.   
    firro's avatar

    Ziet er goed uit… Lijkt beetje op Oblivion (A)

  4.   
    0wNzoR's avatar

    nope heb er niet sjow veel mee 8)

  5.   
    Ariose's avatar

    Vast weer maandelijkse abbo’s? Iniedergeval de screens zien er wel goed uit.

  6.   
    FableFreak's avatar

    eerste plaatje is leuk 😀 lijkt me egt een stoere game maar monthly fees dus ik koop hem niet en blijf bij me vertrouwde guild wars 😆

  7.   
    Aftershock's avatar

    Lijkt me wel een leuke game 😀