Turning Point: Fall of Liberty uitgesteld tot begin 2008

Begin jij ook al zo’n gruwelijke hekel te krijgen aan al die WOII-games, waarin je alweer als een of andere elite-soldaat Nazi’s uit de weg moet ruimen? Je bent vast niet de enige en dus komt er nu een game waain de rollen worden omgedraaid. In Turning Point: Fall of Liberty speel je namelijk eens een gewone burger die onverhoopt in de oorlog terecht komt.

Hoewel het niet groots bekend is gemaakt, is de releasedatum van deze game opgeschoven naar begin 2008. Een precieze datum is nog niet geprikt, maar wellicht dat Codemasters tijdens de Leipzig Games Convention hier meer over te vertellen heeft.

Turning Point: Fall of Liberty schotelt eens een ander strijdveld voor dan de meeste andere WOII-games. Deze keer is het namelijk zo dat de geschiedenis geheel anders is gelopen. De nazi’s zijn nooit verslagen geweest en vallen in de jaren ’50 Amerika binnen. Met dit scenario, waarbij je eens niet als ervaren soldaat maar als gewone burger speelt, brengt Turning Point: Fall of Liberty je een explosieve actie-ervaring in een wereld waarin diverse bekende locaties in handen zijn gevallen van de nazi’s.

Turning Point: Fall of Liberty staat gepland voor het begin van 2008 en zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Komt mooi uit ik moet in november al zo veel games kopen:D

 2.   
  touchdown's avatar

  SjaakSnel schreef, "Komt mooi uit ik moet in november al zo veel games kopen:D"

  ja in november komen er veel ruige spellen en deze lijkt me ook geen verkeerd spel

 3.   
  TheDude's avatar

  Zeker niks mis mee dat ze even de tijd nemen. Trailers zagen er wel vet uit, maar ben toch benieuwd naar de echte gameplay.

 4.   
  firro's avatar

  Ik moet goed gaan sparen ๐Ÿ˜€

 5.   
  Rock-in's avatar

  Jammer, zal wel goed spel gaan worden ( ondanks dat je weer de stomme Amerikaan uithangt )

 6.   
  0wNzoR's avatar

  wrm kenne ze gwn niet met wat nieuws kome ik wil niet in amerika zijn met een spel ๐Ÿ˜ก , Nederland daar moet een spel over gaan ๐Ÿ˜›

 7.   
  Neolite's avatar

  we hebben medal of honer nog dan maar volgend jaar al die moffen door de kop jassen ๐Ÿ˜†

 8.   
  denjaap's avatar

  wat kote.. maar die game moet ik hebben !!