Gratis map pack Lost Planet: Extreme Condition

Er mag gerust gezegd worden dat Lost Planet: Extreme Condition na de release goed ondersteund wordt door Capcom. Er zijn al diverse updates geweest, maar daarnaast is er ook downloadable content in de vorm van map packs.

Het derde map pack, met daarin de maps ‘Lost Technology’, ‘Ruins’ en ‘Ice Drop’, was voorheen voor 400 Microsoft punten te downloaden. Nu, een paar weken later, is ‘ie voor iedereen volledig gratis te downloaden vanaf Marketplace. En wat zeggen we dan?


Lost Planet: Extreme Condition maakt groots gebruik van de kracht van Microsoft’s console, de Xbox 360. De 12 singleplayer-missies zullen zich vooral afspelen in grootse omgevingen, met hevig noodweer als decor. Sneeuwstormen, een gure antarctische wind en torenhoge ijsbergen zullen je in een filmische sfeer brengen. Deze game ondersteunt Xbox Live en daarin kunnen spelers tegen elkaar kunnen vechten, maar ook samen de strijd aangaan met de Akrids. In de game zul je jezelf vooral voortbewegen door middel van zwaar gepantserde voertuigen, met het nodige afweergeschut erop gebouwd.

Lost Planet: Extreme Condition verscheen op 12 januari dit jaar voor de Xbox360 en later op 29 juni voor de PC.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Cool 😆

  voor de mensen die Lost Planet hebben..

 2.   
  Ariose's avatar

  Dat de andere map packs gratis werden was het echt super! Die maps waren namelijk zo goed. Deze maps vind ik eigenlijk een beetje tegenvallen. Maarja het blijft gratis dus toch leuk. 🙂

 3.   
  Carmen07's avatar

  Vond het toch een beetje tegenvallende game, niet echt wat voor mij.

 4.   
  Mick.W's avatar

  Nu, een paar weken later, is ‘ie voor iedereen volledig gratis te downloaden vanaf Marketplace.

  Die mensen die hem al gedownload en betaald hebben zullen nu wel genaaid zijn. Maar dit blijft een goede actie.