Releasedatum onthuld voor Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal het eerste next-generation avontuur van de bijzondere helden Ratchet en Clank worden. De game is een PlayStation 3-exclusive en zal in de loop van dit jaar uitgebracht worden. Vandaag is er wat meer zekerheid gegeven over de releasedatum van deze game. In Amerika zal de game op 23 oktober uitgebracht worden en een Europese release zal niet veel later zijn.

In Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zijn de hoofdrollen wederom weggelegd voor je favoriete vriendjes, de lynx Ratchet en het robotje Clank. Het verhaal begint met de schokkende ontdekking dat een aartsvijand uit Ratchet’s verleden achter hem aan zit en hem het liefst op de eeuwige lynxenvelden ziet rondlopen. In de Future-serie zal je dan ook veel meer leren over Ratchet’s verleden, als je de bedoelingen van zijn aartsvijand probeert te ontdekken. Verder is ook Clank weer speelbaar, nadat hij even weggeweest was sinds Ratchet: Deadlocked.
Verder kent de game helaas alleen een singleplayermode, maar zal de SIXAXIS wel gebruikt moeten worden in het spel.

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal eind oktober verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  TheDude's avatar

  Ah, een heerlijke game voor de afwisseling! ๐Ÿ™‚

 2.   
  Carmen07's avatar

  Helaas alleen voor de playstation 3, want dit soort spellen vind ik toch wel leuk. ๐Ÿ™‚

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Het wordt echt een vette game alleen Ratchet and clank 2 had ik in een week uitgespeeld dus ik koop deze denk ik niet. ๐Ÿ˜›

 4.   
  Cirdan's avatar

  ik koop deze wel een keer als het 10 of 20 euro kost ๐Ÿ˜›

 5.   
  jungler's avatar

  altijd leuk dit speletje ๐Ÿ™‚