Update: Bioshock ook via Steam te koop; pc-demo maandag verwacht

Xbox 360-gamers zullen zich inmiddels helemaal suf spelen met de demo van Bioshock, maar voor PC-gamers is het nog steeds afwachten wanneer ze aan de slag mogen met deze game. De mensen van Worthplaying melden echter dat ze de PC-demo morgen verwachten, dus het wachten lijkt van korte duur.

Daarnaast maakte ontwikkelaar 2K Games bekend dat Bioshock nu al via Steam te pre-purchasen is, wat inhoudt dat je de game al kunt kopen en downloaden, maar deze zal pas te spelen zijn vanaf de dag van de release.

Update:
2K Games heeft inmiddels laten weten dat de pc-demo vandaag zeker niet zal verschijnen. Het bedrijf verwacht de game “waarschijnlijk” maandag, wat goed overeenkomt met hun wens om de demo voor 21 augustus nog uit te brengen.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Lees ook onze uitgebreide preview!

Bioshock zal op 24 augustus uitkomen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  FlameZ's avatar

  Joepii nog een demo om te proberen :D.

 2.   
  TheDude's avatar

  Jaaa pc-demo!!! 😀 8)

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Ik wilde vandaag de special edition reserveren, blijkbaar komen die maar 300 naar nederland 🙄

 4.   
  Aftershock's avatar

  Wohoo 8) Übervet man 😀

 5.   
  Design's avatar

  Vet, demo! 8)

 6.   
  Rock-in's avatar

  Via, steam !? Dat is wat anders, hopelijk hoef je niet voor demo te betalen XD

 7.   
  ChielB's avatar

  Het betalende downloaden via Steam is natuurlijk voor de hele game. De demo zal uiteraard gratis zijn… 🙂

 8.   
  TheDude's avatar

  Volgens 2K is de kans er ook nog dat het morgen niet zal lukken om de demo te releasen. Nou ja, anders in het weekend toch lekker. 🙂

 9.   
  ChielB's avatar

  Wellicht vlak na het weekend….in elk geval nog wel voor de release.

  Update:
  2K Games heeft inmiddels laten weten dat de pc-demo vandaag zeker niet zal verschijnen. Het bedrijf verwacht de game “waarschijnlijk” maandag, wat goed overeenkomt met hun wens om de demo voor 21 augustus nog uit te brengen.

 10.   
  Carmen07's avatar

  Ah nog even wachten, wordt een ongeduldig weekend zo. 😛

 11.   
  Cyart's avatar

  zal toch maar even demo proberen 😛

 12.   
  firro's avatar

  Dat word GAMEN 😀

 13.   
  FlameZ's avatar

  Ik wou dat het rap maandag was :P.

 14.   
  anakin783's avatar

  dit wordt een druk weekend mrgn wic demo en dan maandag bioshock ocharme mijn telemeter 😥