Demo Fatal Inertia vliegt richting Xbox Live

Na erg lang niets meer gehoord te hebben van Fatal Inertia doken er vorige maand ineens weer een paar screenshots op van deze futuristische racegame. Toch kunnen we pas echt de game beleven met een stevige demo en deze is inmiddels, iets later dan voorspeld, verschenen op Xbox Live. De demo is ongeveer 380 MB groot en plaatst je achter het stuur van een razendsnel, futuristisch racemonster.

Over een demo voor de PlayStation 3 is tot dusver nog niks gezegd, maar aangezien die versie pas later uitgebracht zal worden is de kans groot dat we tegen die tijd ook voor de PS3 een demo kunnen verwachten.

Fatal Inertia speelt zich af in de 23e eeuw en vormt een mix van street racing, demolition derbies en rally racen. Dit alles in een futuristische omgeving waar machines niet langer gebruik maken van wielen en de natuurkundige wetten alles bepalen. De nieuwe sport heet Inertia en combineert snelheid, gevechten en interactieve omgevingen. Spring in je hovercraft en laat je beste moves zien om jezelf naar de overwinning te leiden.

Fatal Inertia zal op 11 september verschijnen voor de Xbox 360. Een PS3-versie volgt later dit jaar.

  1.   
    TheDude's avatar

    Next-gen WipEout ofzo…wel leuk arcade-achtig. 🙂

  2.   
    Ariose's avatar

    Ik heb net ff de demo gespeelt, en ik vond er helemaal niks aan, framedrops, slechte besturing enz. Kortom geen game voor mij 🙄

  3.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    ik heb die demo anderhalve week van u.s marketplace gedownload en het spel suckt!