Postal III website online getimmerd

Vandaag is de website van Postal III gelanceerd met daarop details over de game. Zo wordt duidelijk dat Postal III pas in het vierde kwartaal van 2008 verwacht wordt. Daarnaast zijn er ook nog drie gezellige screenshots vrijgegeven.


In Postal III neem je de rol aan van ‘Postal Dude’, een naamloos mysterieus karakter dat zich een weg waant in de fictieve stad Catharsis. In deze stad ontmoet je de meest vreemde types, zoals leden van de Taliban of andere terroristen. Zij geven jou opdrachten in de free-roaming omgeving. De wapens bestaan vooral uitvoorwerpen uit de omgeving, zoals zagen, klauwhamers, plastic zakken en ander materiaal dat los op straat zwerft.

Postal III heeft een donkere sadistische vorm van humor, wat zich vaak uit in zinloos geweld. In Postal III heb je de keuze om drie paden te volgen: goed, slecht en waanzinnig slecht. Deze laatste optie heeft al voor diverse maatschappelijke discussies gezorgd. Toch benadrukken de makers dat het geweld in de game een keuze is van de gamer zelf.

[SCREENSHOTS]

Postal III komt ergens eind volgend jaar uit voor de Xbox360 en PC.

 1.   
  Lasso's avatar

  Leuke club, Amsterdam…

 2.   
  TheDude's avatar

  Hehe, hebben ze er ook Hollandse groente? 😛

 3.   
  FlameZ's avatar

  Mooie screenshots , ff kijkje nemen op de site :).

 4.   
  Tom's avatar

  Ik moet Postal II nog steeds een keer spelen, was het niet verbannen in Nederland?

 5.   
  defjam's avatar

  ik heb me egt kapot gelachen om postal 2 ook al is het verhaal uit de lucht gegrepen 😀