Bekijk hoe de oorlog begon in nieuwe trailer Tabula Rasa

De MMORPG Tabula Rasa heeft zich nog niet heel veel laten zien, maar vandaag komt daar weer eens verandering in. Ontwikkelaar Destination Games is zeer hoopvol over dit ambitieuze project en de eerste reacties van enkele gelukkigen die al een proefsessie hebben gespeeld zijn erg lovend.

We zullen nog even geduld moeten hebben totdat de game in de winkelrekken zal liggen, maar om de tijd even door te komen worden we vandaag weer voorzien van een nieuwe trailer. Deze keer is de intro van de game aan de beurt, waarin we zien hoe het allemaal ooit begon…

Tabula Rasa is een massively multiplayer online actiegame en plaatst je midden in een epische, intergalactische oorlog. De inzet van de oorlog is het mystieke Logos, bijzondere tekens die in een speciale combinatie spreuken vormen waarmee extreme krachten losgelaten kunnen worden. Aan de ene kant van de oorlog strijden de Bane, een alien ras dat de Logos wil gebruiken om andere beschavingen te onderdrukken. Aan de andere kant vechten de Allied Free Sentients (AFS) om de Logos veilig te stellen en de Bane te stoppen.

Als speler duik je midden in deze heftige oorlog als een soldaat van de AFS. Voorzien van diverse futuristische wapens, krachtige explosieven en de krachten van de Logos moet je de vijand zien te stoppen en het universum weer bevrijden. Gebruik je stealth, slimheid en andere skills om winnend uit de oorlog te komen. Strijd in Player versus Player-gevechten of voeg je bij een clan om in heftige clan wars uit te vechten en in je eentje punten voor jouw clan te verdienen.

Tabula Rasa zal in de loop van dit jaar verschijnen voor de PC.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  kan egt nie w8en.
  Heb me ook opgegeven voor de BΓ©ta – test.

 2.   
  para's avatar

  ziet er egt wel mooi uit ga dit wel halen als die uitkomt

 3.   
  TheDude's avatar

  Dit ziet er wel vet uit, weer eens een andere MMORPG. πŸ™‚

 4.   
  SjaakSnel's avatar

  Ik speel nu die betaversie erg leuk spel alleen ik ben geen MMORPG fan.

 5.   
  firro's avatar

  Niceee πŸ˜€

 6.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Ziet er vet uit πŸ˜†

 7.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik dacht eerst dat dit dat andere spel was universe at war ,dit ziet er wel nice uit 8)