Xbox Live voorzien van Bioshock demo

De tweede helft van dit jaar zit werkelijk overvol met enorme topgames, waarvan Bioshock toch wel een zeer belangrijke kandidaat is om wellicht te strijden om de titel ‘beste game van 2007’. Niet zo verwonderlijk kijken veel gamers al maanden uit naar de release van deze game, die steeds dichterbij komt.

Er werd enige tijd geleden al een demo aangekondigd, maar sindsdien bleef het lange tijd stil….tot vandaag. Voor alle fans is het grote moment daar, want inmiddels staat er een demo van Bioshock op Xbox Live Marketplace! De demo is ongeveer 1,3 GB groot en tevens is er een frisse launch trailer online verschenen. De PC-demo verwachten we later deze maand.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriΓ«len. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Lees ook onze uitgebreide preview!

Bioshock zal op 24 augustus uitkomen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  dr-salvador's avatar

  vette shit nu de hele game

 2.   
  TheDude's avatar

  Vet! Ben benieuwd hoe dit gaat spelen, maar even nog op de pc-demo wachten… πŸ™‚

 3.   
  Menno Schellekens's avatar

  O MY GOD

 4.   
  Remmie!'s avatar

  grappige trailer ! 8)
  Ben ook beniuewd naar PC-Demo πŸ˜†

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Oh yeah, eindelijk :D!

 6.   
  Bumshakalakabum's avatar

  EXP.menno schreef, "O MY GOD "

  inderdaad.. Dit bezorgde me zowat een hart aanval, maar nu snel downloaden!!!! wohooeeww 8)

 7.   
  Tom's avatar

  Grappige trailer, met zo’n rustig jaren 50 nummer d’ronder maak je de stijl natuurlijk helemaal compleet. Misschien dat we die nog terug zien als reclame tijdens de Ster?

 8.   
  Bello 2185's avatar

  Tharduz schreef, "Grappige trailer, met zo’n rustig jaren 50 nummer d’ronder maak je de stijl natuurlijk helemaal compleet. Misschien dat we die nog terug zien als reclame tijdens de Ster?
  "

  lol πŸ˜† πŸ˜›

 9.   
  MC TiM's avatar

  O meteen dowloaden, kan ik definitief zien of het helemaal mijn ding is. Het klinkt allemaal mooi, maar met die demo kan je het met eigen ogen aanschouwen (of niet natuurlijk, als het bagger is πŸ˜› ). Geinige trailer trouwens, met die muziek, sfeertje lijkt me top.

 10.   
  Menno Schellekens's avatar

  Net uitgespeeld, ongeloofelijk! kan niet wachten 8) 8) πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜† πŸ˜†

 11.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  nog aant downloaden πŸ™‚

 12.   
  Aftershock's avatar

  bende 360 gelukzakken πŸ˜†

 13.   
  N360Gamer's avatar

  Zo”n ongeloofelijk vette demo πŸ˜† πŸ˜† , ik verwachte veel van de gameplay, maar dit is zelfs nog beter als mijn verwachtingen. Ïk heb hem nu al zo”n 3 keer uitgespeeld en ik krijg er nog steeds geen genoeg van:wink:

 14.   
  Tom's avatar

  Heb ‘m inmiddels ook uitgespeeld. Erg mooi vond ik het moment dat je in de bubbel naar beneden ging, het muziekje, die enorme mooie (doch half vernietigde) stad en de reclame van de flame-plasmids zijn al een mooi begin voor de game.