Raggen over de stoep op nieuwe screenshots Crazy Taxi: Fare Wars

Crazy Taxi is een game die al vanaf het begin aanwezig is in het gameswereldje, maar ondanks dat het spel al zo oud is is het spel door de jaren heen nagenoeg hetzelfde gebleven. Passagiers oppikken en zo snel mogelijk van A naar B brengen is het enige doel in het spel, dus een voetganger meer of minder op je motorkap maakt niet uit. Vandaag is er weer een stapeltje screenshots opgedoken van het nieuwste deel in de reeks die exclusief op de PSP zal gaan verschijnen.

Crazy Taxi: Fare Wars is het vijfde deel van de arcade racer Crazy Taxi. De game, vooral bekend van de arcadehallen, draait om het vervoeren van passagiers van A naar B. Door dit snel en via stunts te doen verdien je meer en meer geld. Crazy Taxi: Fare Wars is de eerste titel in de franchise die op de PSP zal verschijnen. Het deel is een combinatie van de eerste twee delen. Speelbaar is zowel de map van de arcadehallen als die van de Dreamcast, beide gebaseerd op de steile straten van San Fransisco. De game zal voor het eerst een multiplayer krijgen, met daarin zowel een competitieve als corporatieve spelen.

[SCREENSHOTS]

Crazy Taxi: Fare Wars komt in de zomer exclusief voor de PSP.

  1.   
    NL Godfather's avatar

    Ziet er niet echt zo mooi uit 😕 .

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    Uitgemolken zooi!

  3.   
    ikbenrick's avatar

    alles voor de framerate zo te zien 😕

  4.   
    ikbenrick's avatar

    ikbenrick schreef, "alles voor de framerate zo te zien 😕 "

    Edit,

    Als ik de crazy taxi wil uit hangen, jat ik wel een taxi in Gta vice city stories, lijkt me 10x leuker als deze troep 8)

    Sorry voor de zelf Quote, en dubbel post. Ik ben wat moe en drukte een icoontje te Links van het andere icoontje 😕