Samus verandert in een nieuwe trailer en gameplay

In Metroid Prime 3 verandert Samus drastisch van richting. In MP3 kom je voor het eerst mensen tegen, verken verschillende planeten, speel je op een veel hoger tempo dankzij de WiiMote en… *haalt adem* … de stof waar ze in Prime 1 & 2 tegen vocht heeft haar geïnfecteerd. Er gaat veel gebeuren in het Metroid universum. Hier de laatste trailer die Samus’ duistere kant accentueert:

Daarnaast hebben we nog een gameplay video van het eerste level:

Samus Aran keert terug in Metroid Prime 3: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Metroid Prime 3: Corruption zal op 26 oktober verschijnen voor de Wii.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  WOW groot verschil met 1 en 2. Van Alien stijl naar Star Wars. Ik vind het nie erg ik hou wel van meer Shooter dan Adventure 8)
  Ze zeggen dat dit misschien qua gameplay nog een Halo – killer gaat worden. Het zal ongetwijfeld net zo goed zijn ongeveer maar Halo blijft populairder. No Doubt About That

 2.   
  Menno Schellekens's avatar

  Remmie! schreef, "WOW groot verschil met 1 en 2. Van Alien stijl naar Star Wars. Ik vind het nie erg ik hou wel van meer Shooter dan Adventure 8)
  Ze zeggen dat dit misschien qua gameplay nog een Halo – killer gaat worden. Het zal ongetwijfeld net zo goed zijn ongeveer maar Halo blijft populairder. No Doubt About That"

  Maar het is niet Metroid 😥

 3.   
  SjaakSnel's avatar

  Ziet er vet uit. Hiervoor koop je een WII

 4.   
  Gold_Thunder's avatar

  Eindelijk een goede game voor de Wii.

 5.   
  dr-salvador's avatar

  de 2d delen waren geweldig wat zeg ik legendarisch maar ik heb metroid prime echoes nooit gespeeld deste meer reden om deze uit te gaan checken

 6.   
  Menno Schellekens's avatar

  dr-salvador schreef, "de 2d delen waren geweldig wat zeg ik legendarisch maar ik heb metroid prime echoes nooit gespeeld deste meer reden om deze uit te gaan checken"

  als je een Wii hebt kan je gewoon deeltje 1 kopen, 2 is erg moeilijk, en daarvan genieten. is nog altijd top weet je! 😀

 7.   
  dr-salvador's avatar

  ik heb (nog) geen wii maar ik wil hem wel sterker ik wil alle consoles moet ik wel eerst een baan hebben