PS3-versie Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII later dan de rest

Hoewel de Xbox 360 en PC-versie van Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII nog altijd voor 31 augustus staan gepland, zullen de PlayStation 3-gamers nog een dikke maand extra moeten wachten. Deze versie verschijnt namelijk pas op 4 oktober. Dit zijn de data zoals die staan op een officiële releasekalender afkomstig van Ubisoft.

Ubisoft heeft nog niets officieel bekend gemaakt, maar Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII sluit zich aan in een lange rij van PlayStation 3-games die vertraging oplopen ten opzichte van andere platformen.


In de Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII neem je als Amerikaanse piloot deel aan geheime missies tijdens Operation Wildcard tegen het Derde Rijk. Je vliegt in onder andere in experimentele vliegtuigen tijdens geheime missies. De game gaat waarschijnlijk gebruik maken van de motion sensing van de Sixaxis en zal een uitgebreide multiplayer mode bevatten.

Voor de Xbox 360 en PC verschijnt Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII dus op 31 augustus. Voor de PlayStation 3 op 4 oktober.

 1.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ja die lijst word steeds langer…

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  ach mij maakt het niet uit want ik vind hem toch niet leuk 😀

 3.   
  Cirdan's avatar

  bij de meeste games komt de PS3 versie het laast uit 🙄

 4.   
  Neolite's avatar

  ”Cirdan16″ schreef, "bij de meeste games komt de PS3 versie het laast uit 🙄 "

  😕 waarom eigenlijk 😕