Stranglehold releasedatum ‘dit jaar’

De PlayStation 3-versie van Stranglehold zal later uitkomen dan aanvankelijk werd verwacht. Het was al bekend dat deze versie iets later dan de rest zou komen, maar Midway kan nu zelfs niet eens een indicatie van een mogelijke datum geven. Wel beloofd men dat de game nog dit jaar uitkomt.

De PC en Xbox-360-versie van de game zullen in Amerika op 27 augustus uitkomen. Wij in Europa volgen op 7 september.


In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal op 7 september uitkomen voor de PC en Xbox 360. Een releasedatum voor de PlayStation 3 is dus nog vaag.

  1.   
    TheDude's avatar

    PS3 en Unreal Engine 3-games gaan nog niet echt lekker samen… ūüôĀ