Sony en de immense WarHawk-server

Sony heeft op haar officiële Amerikaanse blog een kijkje achter de schermen gegeven bij de WarHawk servers. Degene die niets van servers weten, kunnen alsnog de waarde op de onderstaande foto’s inschatten.

In WarHawk zit namelijk een feature, genaamd “Integrated Game Server”, die het mogelijk maakt om een server in de lucht te knallen vanaf je eigen PlayStation 3. De algemene server van Sony zelf bestaat dan ook uit behoorlijk wat PlayStation 3’s, netjes opgestapeld in een goed gekoelde kast.

De servers zijn een resultaat van beta-testers. Zij gaven aan ook een server te willen waarop rankings worden bij gehouden en waar extra content verdient zou kunnen worden. Sony heeft hiervoor dus een server gebouwd, met veel, heel veel rack-mounted PlayStation 3’s. En dat ziet er geil uit.


WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

WarHawk komt 28 augustus exclusief op de PlayStation 3 uit.

 1.   
  TheDude's avatar

  Inderdaad een lekker gezicht. 😀
  Fijn om te weten dat ze ook flink wat aandacht besteden aan de servers, moet ook wel voor een online only game. 8)

 2.   
  prof_111's avatar

  dat wul ik ook wel op mijn kamer hebben

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ”prof_111″ schreef, "dat wul ik ook wel op mijn kamer hebben"

  veel plezier met de stroom rekening,internet 🙄

 4.   
  Ruudjee's avatar

  😮 …
  Het paradijs bestaat wèl!

 5.   
  Chielh's avatar

  geile shit, doe mij zo’n torentje, aub

 6.   
  MauriceV's avatar

  wtf, allemaal ps3s in zo’n kassie of nie zo lijkt het teminste ???

 7.   
  patrick123's avatar

  ja en nu hopen dat de servers het doen 😀