TimeShift krijgt een releasedatum

TimeShift blijft toch wel een opmerkelijke game. Vorig jaar verschenen al diverse demo’s en de game leek zo goed als in de winkels te liggen, totdat Atari niet meer verder wilde met de game en uitgever Vivendi de touwtjes in handen kreeg. De game ging volledig op de schop, kreeg next-gen graphics, een verbeterd verhaal en ook de levels werden grondig aangepakt.

De herboren shooter heeft vandaag ook een releasedatum gekregen. Deze is op 30 oktober geprikt voor de PC en Xbox 360, terwijl PS3-gamers iets langer moeten wachten totdat de game in december zal verschijnen. De releasedatum is in eerste instantie voor Amerika, maar we verwachten deze game niet heel veel later in Europa. We houden jullie op de hoogte, mocht hier alsnog meer zekerheid over gegeven worden.

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer รฉรฉn. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

TimeShift zal rond 30 oktober verschijnen voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie volgt in december/

 1.   
  Chielh's avatar

  Deze game is dope ๐Ÿ˜† De effecten kunnen lijken als die op FEAR omdat de art director van deze game er zich heeft mogen bemoeien en dat lijkt me niet verkeerd… ben toch wel benieuwd naar deze shooter. Lijkt me lachen om de tijd stil te zetten en een wapen uit de handen van zon ventje te pakken… ๐Ÿ˜€

 2.   
  SjaakSnel's avatar

  Chielh schreef, "Deze game is dope ๐Ÿ˜† De effecten kunnen lijken als die op FEAR omdat de art director van deze game er zich heeft mogen bemoeien en dat lijkt me niet verkeerd… ben toch wel benieuwd naar deze shooter. Lijkt me lachen om de tijd stil te zetten en een wapen uit de handen van zon ventje te pakken… ๐Ÿ˜€ "

  Volgens mij is dat heel moeilijk:P

 3.   
  dr-salvador's avatar

  ik heb de demo gespeeld en die zoog aars maar ja dat was ook een hele vroege versie van de game ik heb begrepen dat ze het hele ontwerp hebben omgegooid en dat het iets heel anders is dan die demo dus ik ga deze zeker in de gaten houden

 4.   
  firro's avatar

  Goede Game

 5.   
  ChielB's avatar

  dr-salvador schreef, "ik heb de demo gespeeld en die zoog aars maar ja dat was ook een hele vroege versie van de game ik heb begrepen dat ze het hele ontwerp hebben omgegooid en dat het iets heel anders is dan die demo dus ik ga deze zeker in de gaten houden"

  Dit heeft totaal niks meer met die demo te maken… ๐Ÿ™‚

 6.   
  Remmie!'s avatar

  ChielB schreef, "

  ”dr-salvador” schreef, "ik heb de demo gespeeld en die zoog aars maar ja dat was ook een hele vroege versie van de game ik heb begrepen dat ze het hele ontwerp hebben omgegooid en dat het iets heel anders is dan die demo dus ik ga deze zeker in de gaten houden"

  Dit heeft totaal niks meer met die demo te maken… :)"

  jep t is eigenlijk een geheel andere game ๐Ÿ˜ฎ beetje hetzelfde idee als bij Tabula Rasa ๐Ÿ™„

 7.   
  dr-salvador's avatar

  ja daarom die ene demo was kut maar nu de hele game anders is kan ie heel erg vet zijn