Warhammer: Mark of Chaos binnenkort ook op de Xbox 360

Warhammer: Mark of Chaos heeft al enige tijd geleden een bloederige strijd geleverd op de PC en het lijkt er nu sterk op dat we deze game binnenkort ook op de Xbox 360 kunnen gaan spelen. De Duitse keuringsdienst USK onthult dat Koch Media als uitgever aan het werk gaat met een Xbox 360-versie van Mark of Chaos.

Hoewel het bedrijf zelf niet wilde reageren op deze ontdekking, is inmiddels bekend gemaakt dat een Xbox 360-demo van Mark of Chaos tijdens de Games Convention later deze maand getoond zal worden. Kortom, het is eigenlijk zo goed als officieel…

Warhammer is een van de grootste bordspellen ter wereld. De verhaallijn is zeer uitgebreid en er zijn zelfs twee verschillende tijdlijnen. Het eerste grote succes van het spel als video-game was van de moderne tijdlijn, 40k. Dit was Warhammer 40k: Dawn of War. Er zijn al drie uitbreidingen van uitgebracht waarvan een nog maar nét te koop is, maar wordt het niet eens tijd voor een game van de fantasy-tijdlijn? Juist en zo denkt Namco Bandai er ook over. Uit dit idee is de game Warhammer: Mark of Chaos ontstaan. Warhammer: Mark of Chaos is net als Dawn of War een rts, maar speelt zich dus af in het fantasy-tijdperk. Er zijn in Mark of Chaos vier legers beschikbaar: de Empire, de Skaven, de Chaos en de High Elves. Dan kent de game ook nog de zogenaamde Dogs of War. Dit zijn een soort huurmoordenaars die een grote rol kunnen spelen bij het verslaan van de vijand. Deze Dogs of War kun je kiezen uit een willekeurig assortiment van onder andere Lizard Men, Wood Elves, Undead, Goblins, Orks.

Warhammer: Mark of Chaos is inmiddels verschenen voor de PC en verschijnt wellicht ook nog voor de Xbox 360.

  1.   
    smoke imix god's avatar

    wrm maken ze in godsnaam rts games voor op de Xox360?? het is er niet voor gemaakt!