Veel kogels en stevige explosies op nieuwe screenshots WarHawk

WarHawk moet een echte strategische knaller worden op de PlayStation 3, want met enorme maps waarin je met maximaal 32 andere gamers kunt strijden biedt WarHawk je een uitgebreide multiplayer ervaring. Voorzien van prachtige graphics en een sterke physics-engine is WarHawk ook een lust voor het oog en tijdens onze hands-on preview wist de game al een zeer sterke indruk achter te laten.

WarHawk zal volgens verwachting eind augustus in Europa uitgebracht worden. Er zal een versie via het PlayStation Network te downloaden zijn, met een prijs die zeer waarschijnlijk rond de 30 euro ligt. In de winkels zal WarHawk ongeveer 60 euro kosten, waarbij je er meteen een Jabra headset bij krijgt. Vandaag hebben we weer enkele screenshots van deze actievolle game opgedoken, waarin de kogels en explosies je om de oren vliegen.

WarHawk draait om massale multiplayer gevechten, zoals we dat kennen van Battlefield. WarHawk is echter veel meer een arcade-game, waarbij je onder meer power-ups kunt verzamelen. Stap in je hypermoderne WarHawk om vanuit de lucht aan te vallen, gebruik de diverse grondvoertuigen of bestook je vijand gewoon te voet. Aan jou de keus hoe je de strategische strijd gaat uitvechten. Daarnaast is het ook mogelijk om pure dog-fights in de lucht uit te vechten met ‘WarHawk-only’ maps. Bereid je voor op snelle, heftige actie in diverse uitgestrekte maps.

[SCREENSHOTS]

WarHawk zal eind augustus uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

 1.   
  FlameZ's avatar

  Zijn wel fijne screens , maar niet echt mijn smaak.

 2.   
  TheDude's avatar

  Deze gaat er zeker komen hier, vette game. Denk dat de download-versie ideaal is en nog een stuk goedkoper ook dan de winkelprijs. 30 euri voor zo’n game is toch lekker. 8)

 3.   
  XGT_Spider's avatar

  Ik ga hem in de winkel halen krijg je met gratis bluetooth headset want de orginele usb logitec headsets zijn nergens meer te koop.

 4.   
  0wNzoR's avatar

  lijkt me eerder een goedkoop japans k*t spel

 5.   
  TheDude's avatar

  0wNzoR schreef, "lijkt me eerder een goedkoop japans k*t spel"

  Nee, die avatar van jou straalt veel kwaliteit uit. ๐Ÿ˜†

  Ik heb de beta gespeeld en dit is echt geen cheap-ass game. Dit wordt gewoon uitgebreider dan Battlefield, veel vettere actie en vooral ook de WarHawks om in de lucht de aanval te kiezen zijn supervet. Je kunt hier ook pure dogfights (alleen met WarHawks in de lucht vechten) spelen, dus je krijgt eigenlijk Battlefield en Ace Combat in 1. 8)

  Ben benieuwd naar de review, maar ik weet vrijwel zeker dat dit een zeer sterke ps3-titel zal worden. ๐Ÿ™‚

 6.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  volgens mij is er ook ergens in 97 warhawk uitgegeven voor psone,die was wel vet

 7.   
  para's avatar

  wel leuk om online te spelen

 8.   
  Deadstriker's avatar

  Als je een paar maandjes wacht voor Unreal 2007 ๐Ÿ˜›

 9.   
  Chielh's avatar

  para schreef, "wel leuk om online te spelen"

  Deze game is alleen maar online te spelen, er zit geen singelplayer bij.. Vandaar dat de prijs ook lager zal liggen dan ps3 games die ook een singleplayer content bevatten. Als extratje zit er idd een headset bij, tenminste bij bepaalde edities van de game dan. Dit is voor de ps3 bezitters zeker een musthave. En om OwNzoR aan te halen: Verdiep je ff in een spel voordat je er een uitgesproken mening over geeft. Een hele dikke online shooter: HEBBEN

 10.   
  Chielh's avatar

  Stryker schreef, "Als je een paar maandjes wacht voor Unreal 2007 ๐Ÿ˜› "

  jaaaa ook deze ๐Ÿ˜† damn trek je geldbuidel maar open de komende tijd

 11.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  elke console/pc heeft die momenten met al die topgame’s die eraan komen ๐Ÿ™„ 8)

 12.   
  Cirdan's avatar

  ik zou het graag willen hebben maar ik mijn internet is nogal wat traagjes als ik online wil met de PS3