Nieuwe trailer Pro Evolution Soccer 2008 vliegt over het veld

Bewegende beelden van de aankomende voetbal game van Konami hebben we nog niet gezien, maar vandaag is het dan zover: de eerste officiële trailer van Pro Evolution Soccer 2008 is uitgebracht. Veel is het nog niet, maar zie het gewoon alvast als een eerste kennismaking met het nieuwe deel uit de PES-serie.

Verder zullen verdedigers meer gaan samenwerken om aanvallende spelers tegen te houden, door bijvoorbeeld ruimtes beter te dichten en het afblokken van aanvallen. Daarnaast zal de passing en balcontrole verbeterd worden, waarbij Konami meldde dat ‘close control’ van de bal ook flink aangepakt wordt. Het dribbelen met de bal en andere subtiele bewegingen zullen eveneens geoptimaliseerd worden. Ten slotte worden de spelhervattingen aangepast, waarbij je straks volledige controle krijgt over het ‘muurtje’ dat je wilt gebruiken en ook offensieve spelhervattingen zullen meer mogelijkheden krijgen.

Niet geheel verrassend zal Konami de game op de Xbox 360 en PlayStation 3 grafisch ook een extra impuls geven, met volledige gezichtsanimaties en nog meer realisme in de beweging van de kleding als spelers over het veld rennen.

Pro Evolution Soccer 2008 wordt momenteel ontwikkeld voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS en zal ergens in de herfst van dit jaar in Europa uitgebracht worden.

  1.   
    Firef0x's avatar

    K*t portugeese 🙄 😛

  2.   
    Koen's avatar

    Is dit iets anders als de PES 5,6 enz. series? Of zijn ze overgestapt op jaartallen 😕

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Hm ziet er mooi, vloend, realistisch uit!

    En wat nóg leuker is; er is waarschijnlijk een schwalbe mogelijkheid 😆 .
    niet dat dat nou echt ten goede komt aan het spel, maar die perfècte schwalbe van Farfán tegenover emmanuelson naspelen is haast een droom die uitkomt.

  4.   
    mastertje's avatar

    Koen @

    nee dit is alleen in Amerika volgens mij of ergens anders maar in europa is het gewoos PES 7

  5.   
    Dilliemaster's avatar

    Hmmm ik denk dat ik die wel ga halen….

  6.   
    Wouter's avatar

    Korte trailer… Maar wel vet! 😀

  7.   
    Remmie!'s avatar

    mastertje schreef, "Koen @

    nee dit is alleen in Amerika volgens mij of ergens anders maar in europa is het gewoos PES 7
    "

    je bedoelt tog PES 8 of vergis ik me 😕